söndag 2 augusti 2009

Nästa steg i skolan

Signe går i min skola. Nu har jag lärt henne att göra fuck you - old
style. Old school fuck off.

13 kommentarer:

 1. Jag har lite svårt för den här Signe Schulman. Hon verkar vara en såndär irriterande unge, en sann besserwisser. Men men.

  SvaraRadera
 2. Anonym, vad grundar du det på?

  SvaraRadera
 3. Du borde lära dom lite nyttiga saker med. Typiska saker som ens farbror lärt en som man sen kommer ihåg att resten av livet.

  Simma inte under poolskydd och försök trycka upp det för att hämta luft. Dra inte inte grillen inomhus för att det regnar =D!

  SvaraRadera
 4. Bra! Jävligt viktiga saker, det där.

  SvaraRadera
 5. I´m sorry little girl.
  You have the next generations Schulman-teeths.


  /Karen.

  SvaraRadera
 6. Lite oetiskt att hänga ut Niklas barn på din blogg.Men så går du väl efter principen "Mina barn och andras ungar"? Och du har ju inga… än.

  SvaraRadera
 7. underbart! och calle, din blogg raidar min dator som popup- jag har numera 52 fönster med ditt förra inlägg.

  SvaraRadera
 8. har fått det intrycket när jag läst Ninni Schulmans blogg. Hon ska jämt vara så lill-gammal där Signe. Men som sagt, I could be wrong.

  //Anonym (Johan)

  SvaraRadera
 9. Herregud! Hur kan man ens med att gå på personangrepp på ett litet oskyldigt barn. Vad är ni för människor som kommenterar. Vad har ni för moral o vett egentligen. Dags att ransaka Er själva innan ni ger er ut i bloggvärlden och kommenterar. För uppenbarligen saknar ni allmänt hyffs.

  SvaraRadera
 10. wow vilken dramaqueen du är Johanna. Det är inget personangrepp, spekulerar bara lite. Har ju inte skrivit något elakt om henne precis, bara spekulerat om hon är en jobbig unge eller inte. Gå rädda världen eller något va, jösses.

  //Johan

  SvaraRadera
 11. Johan: Din mamma är en jobbig unge.

  SvaraRadera
 12. Eh uppenbarligen inte om hon är min mamma. cp.

  SvaraRadera