torsdag 6 augusti 2009

Nynäsvägen 20:12

Jag sitter i min bil och betraktar Anitha och Pelle, de två viktigaste personerna i mitt liv. Pelle viftar bort en fluga som hade NERVEN att sätta sig på Anithas arm. Anitha brydde sig dock inte nämnvärt om flugan. Hon sitter nämligen och funderar på om hon ska börja skrika eller inte. Hon tycks inte riktigt kunna bestämma sig, så hon ligger kvar där tyst men lite mörk i blicken och fnular på saken.

Jag har satt mig ner för att svara på alla mail jag fått efter mitt förra inlägg om det hemliga badstället. Jag har fått över 2 mail. 6 kommentarer på bloggen. Aldrig någonsin har jag gjort något där responsen varit så stor. Det är helt fantastiskt. Jag minns hur rädd när jag skulle skriva inlägget. Det sista jag gjorde innan jag placerade mig vid datorn var: "Tänk inte på 50 000 personer kommer att läsa detta." Och jag satte mig och så kom Blogspot igång. Och så öppnades ett skrivfönster på datorn - LIVE - och jag hörde min egen första inandning och så började jag skriva.

Det var fasansfullt de första tio minutrarna jag skrev. De sista 80 var det roligaste jag gjort.

44 kommentarer:

 1. Dessa inlägg är klockrena!

  SvaraRadera
 2. Ha ha ha.....Hoppas din bror läser detta :) Det här är humor på hög nivå!!!!

  SvaraRadera
 3. Hahahaha kul läste ju just Alex inlägg före dit....

  SvaraRadera
 4. hahaha. go calle!

  SvaraRadera
 5. Asså… Snälla Calle! Hahaha! Över 2 mail. Var tvungen att läsa detta antal två ggr så att det inte stod 2 miljoner mail.

  SvaraRadera
 6. dom är as roliga! :D

  SvaraRadera
 7. Fan...så roligt skrivet!! hade du varit här hade jag bjudit dig på en valfri körv från det närliggande sibyllahaket!!!

  SvaraRadera
 8. Världsklass... Love it love it love it :)

  SvaraRadera
 9. Klockrent! Som vi säger i Karlskrona, blixterbålaskoj ;)

  SvaraRadera
 10. Haha det är tur man läst hos alex först så man fattar hur roligt det här är :)

  SvaraRadera
 11. Haha ! Det var fett kul ju!

  SvaraRadera
 12. Bäst där ute!

  SvaraRadera
 13. Den där satt som en snöboll i skrevet : )

  SvaraRadera
 14. Shit, vad jag diggar dig, du växer mer och mer i mina ögon för varje dag. Alltså inte längdmässigt då men det fattar du så klart.

  SvaraRadera
 15. Jag älskar dig, Calle.

  SvaraRadera
 16. Du är grym! Älskar när du driver med din broder. Lyckades dock läsa ditt inlägg först och fattade inte riktigt poängen, men nu börjar det klarna : ). Fortsätt skriva precis så som du gör, kan inte bli bättre!

  SvaraRadera
 17. Hahahah, läste ju ditt inlägg innan jag gick in på pappabloggen. Fattade ingenting först. XD

  SvaraRadera
 18. HAHA, klockrent!!! =)

  SvaraRadera
 19. Du är grym! Alltid!

  SvaraRadera
 20. Du är inte bara kortast i familjen, du är fan bäst också.

  SvaraRadera
 21. Hahahhahaha, du är bäääääääääääääst!!!!!

  SvaraRadera
 22. Så jävla klockrent Calle!
  Måste bara få säga att du måste vara en av dom få personer jag ser upp till, ja inte bokstavligt talat då, men fan du är helt seriöst en av Sveriges roligaste personer just nu! Eller ja det kanske inte är någon riktigt bra komplimang när man tänker på vilket tråkigt land vi lever i.... Men men keep up the good work! //Emil

  SvaraRadera
 23. Hahahaa det här var det roligaste jag läst på länge! hihihi

  SvaraRadera
 24. Hahhaha, detta är första gången jag är här, och GUD så roligt!!! :-)

  SvaraRadera
 25. Haha, underbart! Nu satte jag espresson i halsen, det blev nästan ett något gurglande ljud. Det påminde mig om i gårkväll. Det var en bra dag. Denna dag kommer säkerligen bli lika bra. Bra där, Calle, bra där.

  SvaraRadera
 26. Detta var underbart roligt. Kul att du är tillbaka. Det krävdes alltså en liten anonym blogg för att skriva bra och roliga texter, för på 1000 apor så var det inte bra... Alls! Även om mycket annat hos aporna var bra.

  /Jocke

  SvaraRadera
 27. Du är ju bara värdelös, du är rolig för att du snor, du gör inte ens parodi du bara snor rakt av och byter ut saker, hoppas folk vet om att du snor allt från alex och sen är rolig pga. av att han är duktig på att skriva.

  SvaraRadera
 28. Du är underbar, Calle! Jag älskar dig!

  SvaraRadera
 29. Sofia: det är ju det som är pointen med hela inlägget, det får en helt ny innebörd när det placeras i calles liv... för avancerad humor för dig kanske

  "Jag har fått över 2 mail" hahaa, calle du ligger på topp av din bloggperiod nu!

  SvaraRadera
 30. Hahahaa, ni är så roliga du och din bror. Keep up the good work!!

  SvaraRadera
 31. Du är go du! Bror din - han är oerhört trist och pretto numera. Förut läste jag hans blogg för att det var kul och ibland intressant, men numera lyckas han ju ytterst sällan lyfta blicken högre än sin egen (och, gu bevars Amandas och Charlies) navlar. Kört på bara Calle!

  SvaraRadera
 32. Ville bara säga.. SJUKT KUL!

  SvaraRadera
 33. Säger som alla andra; Haha! Mycket kul! Läste just Alexs blogg och nu din. Och det var roligt. Ja, det var väl det jag ville säga just nu. Att det var roligt. Du var rolig. Jag skrattade.

  SvaraRadera