lördag 8 augusti 2009

Halloooo!

Anitha är på väg till Göteborg. Och jag blir lite så där värdelös nu igen. Kan inte tänka riktigt klart. Inte så bra på att vara utan henne. Hon är viktig för mig. Alltså VIKTIG. Hon är en fågel. Vill inte krama handen runt henne. Vill att hon ska sitta på fingret och kunna flyga när hon vill. Men VILL att hon ska vara hos mig! Fan.

Måste hålla igång. Ska till Moniques land nu. Monique var vår advokat när 1000apor fanns. Älskade att ringa henne och kolla juridiska loopholes och så. En gång ringde hon mig för ett inlägg jag skrivit på bloggen. "Calle... Jag kan inte garantera att vi skulle vinna om det blev bråk om det här. Jag skulle stånga mig blodig, men det där var nog lite över gränsen." Då raderade jag omdelbart. Fick ändå härliga frysloppor av att "prata med min advokat". Kände mig som Howard Stern.

En gång fick vi ett brev från New York. Dyrt jävla papper. Det var från Fredrik Ljungbergs advokater i New York. Vi hade bildskojat med honom. Fredrik Ljungberg låg på rygg med naken underkropp och flicktrosor i knävecken och skrattade ett målgörarskratt mot kameran. Raderade bilden utan att fråga Monique.

Sitter på balkongen. Lyssnar på Chet Baker och är trött på Stevie Wonder. Ska åka kommunalt till stan och hämta opp Calle Sundevall. Sen Moniques land. Hej nu.

13 kommentarer:

 1. Vilket innebär att du inte ska gå på helgens hetaste derby idag. Både du och din bror borde seriöst tänka över ert Supporterskap.

  SvaraRadera
 2. Jag tror att du har en släng av "dependant personality disorder". Där man baserar hela sitt värde och mående på andra människor. Du måste lära dig att avstånd är BRA. Annars kväver du ju dina små fåglar... Var försiktig Calle. Du och Anitha är ju så fina ihop, krångla inte till det.

  SvaraRadera
 3. Monique Wadsted? Ondskan tränger sig in överallt till en sammanhängande massa.. Länge leve de stora företagens makt över den lilla människan.

  SvaraRadera
 4. MER VIDEOBLOGGAR CALLE! DU ÄR GRYM!

  SvaraRadera
 5. Oj, man kanske borde skaffa sig en advokat för sin blogg..

  SvaraRadera
 6. Arnold af Föhring8 augusti 2009 20:13

  Vad är det för fel på alla kvinnor som blivit mammor och sitter på Thelins på fältis och drar fram sina äckliga blåådriga tuttar för att mata ungen JUST DÅ!
  Idag 4 st samtidigt. Ja, samtidigt som man försöker att äta lunch utan att kväljas.
  Har de inte råd men en CafeLatte utan köper en svensk svart och när ingen ser så droppas det lite mjölk i den?
  Nu har mamma sparat 8 kronor tänker hon medan ungjäveln lägger av en rap så det fladrrar i håret på en.

  SvaraRadera
 7. Längta är bra för förhållanden!:) Kom igen när du sitter själv i fyra veckor i Spanien för att din respektive grejar hemma i Sthlm och kommer ner senare. DET är jobbigt! Så, mest synd om mig alltså? :)

  SvaraRadera
 8. Jag håller med föregående talare om att du och din bror borde gå på matcherna. Ni har fått mycket gratis i AIK-kretsar pga att ni är AIK:are. Då ska man också betala tillbaka genom att åtminstone påannonsera matchen. Att åka ut och leka advokat duger inte.

  SvaraRadera
 9. Chet Baker...jag har en signerad skiva av honom....ska sälja den om jag blir fattig någon dag. Du har väl sett hans suggestiva dokumentär "lets get lost"?

  Hur går det med körven?

  SvaraRadera
 10. Tycker Du inte själv att Du börjar bli lite väl patetisk ?

  SvaraRadera
 11. Don blogg är min drog, Calle.
  På riktigt.

  SvaraRadera
 12. Bli inte for needy, da drar hon.

  SvaraRadera
 13. Chet Baker är så pass bra så att man till och med kan spela julskivorna i augusti. http://pjoltas.blogg.se

  SvaraRadera