måndag 3 augusti 2009

SMS

När jag träffade Anitha den 11e juni var jag mycket glad. Morgonen efter skickade jag ett sms. Skrev något enkelt. Typ: "Det var härligt att träffa dig igår. Jag är glad."

Så fick jag inget svar på det där. Det tog sex timmar innan det kom. Nu i efterhand har jag fått veta sanningen bakom det där. Att Anithas kompis sa åt henne att för Guds skull inte svara omedelbart utan hålla mig på halster litegrann. Att det vare "katastrof" om hon skulle svara med en gång. Att det skulle sända ut "helt fel signaler".

Så där gick jag omkring och visste exakt vad som pågick. Jag VISSTE ju att Anitha inte sysslar med sånt. Att det bara var lite fånigt. Och varför skulle det sända ut fel signaler?

Det är väl skillnaden mellan killar och tjejer, antar jag. Att för killar så är ett sms bara ett sms. Och för tjejer är ett sms Da Vinci-koden.

Eller så är det bara jag som... Äh. Vet inte. Det är rätt så töntigt, märker jag nu, att inte spela spel också. Tar ju faktiskt bort lite av det där spännande. Bara jag som är så dålig på det.

14 kommentarer:

 1. So true! True to the bone...

  SvaraRadera
 2. Hallå Calle. Gillar din blogg väldigt mycket. Har följt den från VF via aporna till nu. Tycker den är bättre än någonsin här. Kommentar till det du skrev ovan: Så är det. Gäller inte bara det här exemplet du beskriver här utan det gäller allt! För en kille är en sak saken! För en tjej är en sak allt annat än just saken. Mycket märkligt. Måste vara jobbigt att läsa in femtioelva andra meningar i en mening vi killar uttryckt... Nåja, de är ju så fantastiska att man får lära sig att acceptera att så är fallet, för att försöka förstå, det är meningslöst...
  Vänliga hälsningar från Värmland

  SvaraRadera
 3. Visst är de svårt, är trotts allt från olika planeter, va sägs om en lunch nån dag calle?

  SvaraRadera
 4. Spel är tramsigt.

  SvaraRadera
 5. Har märkt att jag när jag är måttligt intresserad och får instant response från tjejen blir jag mest irriterad och tänker att har hon inget liv. När det sedan är jag som verkligen är intresserad och skickar ett SMS så blir jag sur om jag inte får respons omgående... spel eller inte men jag sätter gära mig själv främst.

  SvaraRadera
 6. Det märks att du är förälskad gubben. Marry that girl!

  SvaraRadera
 7. tja calle, kan inte du ställa ut din gamla säng i kungsträdgården så jag får sova lite?

  SvaraRadera
 8. Precis så är det, varför ska vi tjejer alltid göra allt mer komplicerat än vad det är? Vi är skumma..

  SvaraRadera
 9. Jag är sämst i världen på att spela, därför skrämmer jag bort varenda karl. Kanske skulle lära mig ett och annat av din bruttas polare..

  SvaraRadera
 10. sjukt sant.. va e de med brudar och dessa ständiga spel?

  SvaraRadera
 11. nej då, det där pajashelvetet brudar kommit på med att vänta på svar är ju bara ren idioti. då undrar man ju ifall de överhuvudtaget är intresserade. löjligt

  SvaraRadera
 12. Nog för att det är tjejer som kanske håller på mest med det där "spelet", men jag kan i ärlighetens namn säga att jag känner ingen, inklusive mig själv, som skulle vänta 6 timmar med att svara på ett sms man vill svara på. Dumt och fullständigt onödigt.

  SvaraRadera
 13. Jag tänkte, du skrev!

  SvaraRadera
 14. Klockren observation. Varför kan man inte bara gå rakt på sak? Nej men det går inte för sig! Man måste hålla uppe en charad så länge att man till slut tappar intresset. Lägg ner det där jävla spelet nu! ÄR också en pöjk som gillar det enkla (Med det vill säga att jag är en värdelös spelare.) FUCK Neil Strauss. Ha det gött Calle / Varma hälsningar

  SvaraRadera