onsdag 11 november 2009

Blajprat

Färdig nu. Klar. Tom i huvudet. En riktigt hård dag. Programmet är färdigt, och det blev kanon. Nu vill jag hem och ta en kall öl och kanske äta lite Pommes Pinnes till det.

Imorgon ska jag till Malou och Efter Tio. Thats a first. Vet att hon inte tycker om mig. Vet att hon kommer vara "tuff" mot mig. För 1000apor. Min arvsskuld. Hörde det på researcherns frågor idag. Stilla antydningar. "Men tycker du att du gör rätt när du är elak och bidrar till nätmobbingen?"

Så frågade hon. Jag bidrar inte till nätmobbing. Är snäll. Har slutat kriga. Det beror nog på att jag är nöjd och tillfreds och att jag skiter i det. Skiter I det. Skiter i DET.

Borde kanske ha tackat nej till att komma och prata. Men vad fan. Får lite tv-sminkning som ser bra ut resten av dagen och kanske vill Malou inte så illa och kanske blir det ett bra och vettigt samtal.

Om ett par veckor åker jag till Ungern med Anitha. Och till Prag. Längtar till det så mycket. Bara få hänga nära med Anitha. Vi hinner så lite. Sen fyller jag 30 och den dagen vill jag fira i New York. Köpa kashmir-skit på Marc Jacobs och en ny doft på Barneys och äta på Pastis eller Schillers och sen kanske en margarita pincher på det och ett hotell med svinigt jävla dyrt schampo och Fiji-vatten som jag gör espresso med och hänga på rummet och köpa varenda magasin som finns och leka miljonär en dag. Eller två. Fredag till söndag i New York den 11-13 december. Kanske ska försöka lösa den saken.

20 kommentarer:

 1. nu har jag mailat dig angående träff i stockholm (jag som skrev in en fråga till frågestunden om jag och min sambo kunde få träffa dig)

  SvaraRadera
 2. och det är i helgen alltså!!

  SvaraRadera
 3. Hur kan du ha råd att resa så mycket? Var er pappa rik?

  SvaraRadera
 4. Låter som en grym födelsedagsplanering, önskar att jag kunde göra samma. NYC in mt heart! :)

  SvaraRadera
 5. Budapest är ett rövhål. Prag ännu sämre. Jag ska till Eilat i Israel. Skaffar lösnäsa, skruvlockar, en flottig hatt och en för stor kavaj och sedan ska jag leka ortodox jude och mumla på tyska framför klagomuren. Det blir väl kul, Calle?

  SvaraRadera
 6. Jag och min flickvän ska till Prag efter nyår precis. Du som är lite äldre, lite mer berest och belevad; har kanske tänkt göra något du vill tipsa om? MVH Olle (@trens.se)

  SvaraRadera
 7. Aposteln Paulus11 november 2009 22:18

  Jag har mejlat malou om ditt hat mot personer med tyskt ursprung. Hoppas hon tar upp det.

  SvaraRadera
 8. Calle, jag bor i Prag. Har följt dig länge. Vill ni ha en guidad rundtur eller lite tips? /Isabell

  SvaraRadera
 9. Nu känns du som den Ledin du klagade på.

  SvaraRadera
 10. jag har alltid undrat vem som köper pommes pinnes, nån måste ju köpa dom har jag resonerat, annars skulle dom ju ha försvunnit från hyllan. Det är du alltså?

  SvaraRadera
 11. "Anonym sa...
  Hur kan du ha råd att resa så mycket? Var er pappa rik? den 11 november 2009 20:53"

  Drar man in 50 papp i månaden så...

  SvaraRadera
 12. Var inne på barneys när jag var i New York, skulle också köpa en doft. Hon i kassan tog fram nån från capri och den luktade ju fint. Så den blev det. Sen slängde hon ner två 5ml flaskor av deras egen parfym. Så när jag kommer hem därifrån luktar jag på deras doft. Tror du inte att det luktade godare än den jag köpte? Jo så var det!

  SvaraRadera
 13. Jag ska hälsa på Lina helgen efter er! Hoppas ni får det skoj! Häslningar Gabbi

  SvaraRadera
 14. Åk dit den 17:e istället så tar vi en kaffe och pratar om din blogg.

  SvaraRadera
 15. Elak, du? Som hatar ett helt land? Nja, den slutsatsen har i alla fall jag dragit, du är en elak och liten person. Ska inte säga att jag ska sluta läsa din blogg, dels för att jag måste hålla ett öga på vad en av landets elakaste personer sysslar med, men även för att du ändå inte skulle bry dig. I din inskränkta värld finns bara du, låt vara att din Anitha släppts in men för hur länge, ditt ego behöver mycket näring och en dag kanske hon tröttnar på det.
  Nej,jag har inte tyskt blod i mina ådror, jag har bara mänskligt blod, som alla andra på vår jord.

  SvaraRadera
 16. Oj. Anonyma klubben här tydligen. Pommes Pinnes. Finns dom kvar?

  SvaraRadera
 17. Oj, det känns som att Malou inte alls gillar dig. Det känns lite barnsligt, dåliga frågor för att sätt dit dig.

  SvaraRadera
 18. Fan va glad jag blir en Pommes Pinnes polare till, jag är lite rädd att de rackarna skall försvinna från butikshyllorna snart om inte fler börjar käka dem. Du borde pusha lite mer för Pommes Pinnes i bloggen tycker jag...

  SvaraRadera
 19. herregud, tänk en gång till. new york fre-sön. det är ju vansinne!!! hur mycket utsläpp är inte det....och vadå jetlag. herregud, ta ditt förnuft till fånga! och alla andra som förpestar vår jord med äckliga weekend resor hit och dit! bläää, och nej jag är inte avundsjuk. jag har bara ett samvete.

  SvaraRadera
 20. Om ni ska till NY så måste ni äta på Freemans!!! Supermysigt ställe och glöm inte att äta kronärtkocksdippen den är underbar!

  SvaraRadera