fredag 27 november 2009

Nyheter!

Ok! Vi gör så här! Man kan kommentera nu igen. Men jag måste godkänna dem för att de ska synas. Lovar att göra det så ofta jag kan.

Nu vill jag göra Kärlek med Calle Video Edition! Så om ni har något litet bryderi så skriv en kommentar så svarar jag i härlig video.

37 kommentarer:

 1. Mitt lilla bryderi är varför du kallar Sverige ett skitland?, visst ALLT är inte perfekt här men det är definitivt inte ett skitland.

  SvaraRadera
 2. Vad gör man när man har varit tillsammans med en underbar kille i 3 år och börjar irriterar sig på alla dem egenskaperna man tyckte om i början?

  SvaraRadera
 3. vad ska man göra om ens pojkvän alltid prioriterar kompisar, krogen droger osv..?

  SvaraRadera
 4. Hej Calle! Har för mig att tjejer kan fråga nu också så jag kör!

  Min kille och jag har bestämt att vi vill gifta oss och så längre fram, jag vet att han vill vänta. Kan jag fråga honom rakt ut ungefär när han kan tänka sig att förlova sig? Tycker du förresten det är patetiskt att jag jättegärna vill förlova mig fast jag bara är 24?

  Kram Lollo

  SvaraRadera
 5. har din blogg blivit ett monster Calle?

  SvaraRadera
 6. Haha, låter ju asbra! Kommer blir roligt att se på.

  Måste bara tacka för senaste schulman-show avsnittet, roligaste hittills :)

  SvaraRadera
 7. Hej Calle
  Träffade en kille till och från i ungefär två år. Har accepterat att det inte kommer bli något (på grund av honom) och träffar andra, men kan ändå inte låta bli att undra varför han fortsätter att höra av sig trots att vi inte ses längre. Han hör bara av sig om ingenting. Förr när vi sågs så kunde de gå en månad innan vi sågs igen och då var det samma sak, han kunde ringa och messa i TRE VECKOR och sen fråga om jag ville ses. Jag förstår att det här är inte en kille som är intresserad, så blåst är jag inte, men vad är det med killar och att inte vilja släppa taget om en helt?

  SvaraRadera
 8. Okej. Jag har en fråga. Jag är kär i en kille som är den typiska playern. Macho, assnygg, underbar i sängen och kan få vem som helst. Dock den eviga singeln. Jag är inte kär i honom för att han är macho och assnygg utan för att han fascinerar mig och jag har fått se en glimt av den "riktiga" killen innanför, vilket intresserade mig och nu vill jag se mer. Men hur fångar man den här typen av kille? När inte ens de allra snyggaste tjejerna lyckas? Vi har alltså haft sex osv så jag vet att han tycker jag är någorlunda attraktiv. Nu har vi inte setts på ett tag. När jag ser honom igen, hur ska jag hantera situationen? Vad tror du? Det här är verkligen något jag behöver få svar på då jag inte kan sluta tänka på honom så... hjälp. :p

  SvaraRadera
 9. Vad är poängen med det då? Jag trodde att du tog illa vid dig av de negativa kommentarerna och det gör du ju nu också, oberoende om vi kan se dem eller inte.

  Tack för en skön blogg för övrigt.

  SvaraRadera
 10. Tror du att kvinnor är medvetna om hur mycket killar runkar?

  SvaraRadera
 11. Var går gränsen för att runka för mycket per dag?
  (som referens så är det personligen i genomsnitt 2-3 ggr per dag(...hehe))

  SvaraRadera
 12. Är det inte okej för en tjej att ligga på första dejten om man vill någonting seriöst med killen? Hur länge ska man vänta isf? Hur ser killar då detta?

  SvaraRadera
 13. Med all respekt Calle, jag ser inte poängen med det här. Syftet med att stänga av kommentarsfältet var väl ändå att du skulle slippa elaka kommentarer. Nu kommer du få dom ändå, även om du inte godkänner dom. Så vi slipper elaka kommentarer, inte du. och ärligt talat tror jag inte vi lider av dom lika mycket som du. Det känns snarare lite konstigt att kommentarerna är censurerade.
  Varför gör du inte ett system där man måste registrera sig för att kunna kommentera istället, eller uppge mailadress. Det skulle sålla bort elaka anonyma iallafall.

  SvaraRadera
 14. Hur steek är du och anitha igentligen ?

  SvaraRadera
 15. Hej Calle! Synd att man inte kan kommentera din krönika om singelkillar och deras husgeråd. Måste säga att krönikan var riktigt kass och jag förstår inte var du får all skit ifrån. Var hittar du dina referenser? En snubbe som är singel lägger fan inte en SPÄNN på tallrikar, handukar eller lakan oavsett om det kostar en krona på Myrorna eller en tusing på Sportif Unlimited och oavsett om man är prcis nybliven singel eller varit det i fem år. Jag käkade fan nudlar direkt ur kastrullen, sov med täcke utan påslakan och torkade mig med en handuk upphittad på gymmet när jag dushat när jag var singel. Mitt ex fick all sån skit när vi gjorde slut. När jag första gången skulle ha en brud på besök lånade jag sänkläder av morsan och bad bruden ta med en egen kudde. Dock blev jag tvungen att köpa en kudde tillslut i takt med att frekvensen av brudbesök ökade. Det va liksom värt investeringen (en hunka på Ikea). En snubbe som är singel lägger ALLA sina pengar på alkohol och sprit, tjejer och brudar. De få slantar som blir över handlar man snus och pizza för. Så gör om, gör rätt!

  SvaraRadera
 16. Hmm, men då får du ju ändå läsa alla idioters inlägg? Känns som det inte blir någon större skillnad :)

  SvaraRadera
 17. När och var kan man se sms rouletten?!

  SvaraRadera
 18. Hej Calle! Härligt att man kan kommentera igen. :)
  Nu är det så att jag igår fick allvarliga besked från läkarn, och måste nu sluta röka. Har varit orökt i 28 timmar nu, och det är ett rent helvete.
  Har testat förr nicotin-tuggummin, plåster och sånt förr, men inget har funkat.
  Har du något bra tips till mig att få bort det värsta suget?
  Jag saknar verkligen att ha en cigg mellan fingrarna. Fy.

  SvaraRadera
 19. Hej Calle!

  Jag har varit tillsammans med en kille i fem år. Han gjorde slut för en vecka sen och jag kan liksom inte få mig själv att förstå att vi inte ska vara tillsammans. Det går på nåt sätt inte in i mitt huvud. Han sa att han tyckte om mig tillräckligt, men behövde göra något annat. Vi har inte bråkat utan hållt allt på en okej nivå.

  Hur slutar man tänka på någon som varit en sån stor del av ens liv? Hur slutar man vilja vara med någon som man tycker om så mycket?
  Har du något bra tips? Jag är mycket med vänner och försöker sysselsätta mig, men det funkar ändå inte.

  Kram från Nicole

  SvaraRadera
 20. Hej Calle,
  Diggar din blogg mer och mer! Vore schyst om du kunde hjälpa mig för det här kommer ganska lägligt och är lite smått akut.

  Det är så att jag har en liten "lover" i Berlin och vi har träffats en hel del senaste två åren, jag brukar åka till Berlin och hänga med honom men vi har sagt att eftersom vi inte bor i samma land så blir vi inte ihop på riktigt. Nu är det så att jag flyttar dit i januari och vi hade väl lite halvt sagt att "vi förmodligen blir tillsammans då". Men nu fick jag höra att han dejtar en annan svensk jävla brud!!!! Vad ska jag göra? Ska jag ställa krav och ultimatum på honom eller får han göra som han vill? Tänk om deras relation utvecklas mer och mer och han har glömt mig när jag kommer... Tycker så sjukt mycket om honom, han är den roligaste jag träffat i hela mitt liv. Och jag ville ju att det skulle bli vi....
  Har jag någon chans?

  Mvh Caroline

  SvaraRadera
 21. Tänkte du också på.

  Hur din bror.

  Utbytte blickar.

  Farligt stissigt känslosamma blickar.

  Med Jackie Ferm. Farligt.

  SvaraRadera
 22. Bra! Det är tråkigt om man inte får kommentera. Undrar lite vad det är för typ av kommentarer du menar. Trodde att du inte tog åt dig av "näthat", typ tyckte att de bara var töntar.
  De är tråkigt men svårt att komma undan.
  /My

  SvaraRadera
 23. haha, gillar din krönika. Ska tänka på det vid nästa gång jag leker borta!

  SvaraRadera
 24. äntligen kan man kommentera igen, är kanske inte den flitigaste på det men ibland vill man ju slänga in nått och då blir jag frustrerad om jag inte kan ^^ varför tog du bort funktionen btw?

  din blogg är min favoritblogg!

  SvaraRadera
 25. Jag skulle vilja hjälpa Caroline här ovan att sluta röka. Caroline: köp boken "Easy way to stop smoking" av Allen Carr. "Äntligen icke-rökare" heter den på svenska. Köp den snälla, och läs den. Du kommer inte bara att sluta utan du kommer även att göra det med glädje, lätthet och utan hjälpmedel.

  Jag gick själv från runt 10 ciggaretter om dagen till 0 efter att ha läst boken.

  Sarl-Johan är rätt ute när han vill sluta röka, men fel ute när han vill ersätta cigaretterna med snus. Det är nikotinet som är boven och som måste bort!

  SvaraRadera
 26. Läste precis din Singelkrönika och håller på att dö av skam. HAHAHA - det där är mitt hem (minus tv-grejen och gardinerna. har inga gardiner. hatar dem.) och jag är en tjej i ett förhållande. Vad säger det om mig?

  SvaraRadera
 27. Gift sedan 10 år tillbaks, 2 barn. En man som behandlat mig som betett sig illa (sur, elak, lat, mansgrisig i största allmänhet). Fick nog och började umgås med tanken på skilsmässa. Berättade för min man att jag ville skiljas. Hans reaktion var att det var ju också en hypotes. Träffade en gammal arbetskamrat av en slump och vi började prata om livet. En dag konstaterade vi efter en kram att vi nog blivit kära i varandra. Han också gift. Vi började träffas i smyg och efter någon månad beslutade vi båda att lämna våra äktenskap. Önskar jag hade flyttat ut då direkt men det är ju inte bara att göra i Stockholm och med ansvar för två barn. För nu började en dragkamp från min man sida. Dels så upptäckte han att jag träffat en ny, vilket tog hus i helvete, dels insåg han helt plötsligt hur viktig jag var och att han faktiskt betett sig som en ärkeskit. Jag stod på mig och flyttade till ett andrahandsboende några månader. Fortsatte träffa min kärlek. Han gick i parterapi med sin fru vid denna tidpunkt där hon kämpade för att behålla honom. Jag fick dåligt samvete gentemot barnen och flyttade tillbaks till maken när andrahandsontraktet gick ut. Sen följde en lång lång period av en helt galen tillvaro med en kämpande man och en kämpande älskare. Gick omkring med konstant dåligt samvete åt båda håll. En del av mig ville ju att det skulle funka med barnens pappa både för att han verkligen verkade ha förstått varför jag tröttnade och för att det kanske är det bästa för barnen att deras föräldrar kämpar på. Men jag kan inte glömma min älskare. Vet att han känner sig sviken - med all rätta. Jag bor nu nästan ihop med maken igen men har svårt att satsa helhjärtat åt något håll. Könner mig bara trött, ledsen och uppgiven över det mesta. Vad ska jag ta mig till dr Calle?

  SvaraRadera
 28. Jag kan bara inte förstå varför folk måste skriva elaka saker att man medvetet vill göra någon ledsen, det slutade man väl med på lågstadiet. Jag tycker synd om dig som måste läsa vad dom dumma människorna har att skriva. Jag vet att jag hade blivit ledsen om jag hade behövt läsa sånt om mig. Jag hoppas hoppas hoppas att du kan strunta i dom och tänka att det bara är folk som inte vågar säag någonting i verkliga livet så de tar ut allt här framför skärmen. Jag tycker din blogg är jätte bra och vill att du fortsätter med den länge.


  Förresten... såg dig och din tjej på spy bar igår och jag måste säga fy vad snygg hon är, grattis

  SvaraRadera
 29. Hej Calle!

  Jag har hållt på med en tjej i några veckor nu. Problemet är att hon har varit tillsammans med en bekant til mig och haft ett one-night stand med en god vän till mig. Känns så jävla fel.

  Jag har aldrig kännt så här för en tjej förut. Hon är verkligen speciell. Vad ska jag göra?

  SvaraRadera
 30. Kolla här Calle: Du tar bort kommentatorsfunktionen för att du innerst inne tar åt dig av människors fula, nedtryckande kommentarer. Ett väldigt effektivt sätt för dej och alla andra att slippa se dom. Nu när bara du godkänner dem så får du endå se dem och det kommer ju påverka dig lika dant. Det är bättre att du släpper eländet lös så får du se alla uppmuntrande motkommentarer till dem som är avundsjuka på dej. Alla känslomänniskor har svårt att se dumma kommentarer. men ställ det i kontrast till hur många människor det är som besöker din sida - och hur många bra kommentarer du får, och ännu viktigare de som skriver nedsättande kommentarer till någon de inte ens känner kan inte vara annat än avundsjuk eller missnöjd över sitt eget liv. Jag gillar att läsa din blogg och du verkar vara en riktigt skön snubbe. FUCK EM!

  SvaraRadera
 31. Oj, Calle... du verkar ha fått värsta hjärtespalt-bloggen nu. Var det verkligen meningen? Rätt forum?
  Jag vill läsa om ditt liv och dina och Anithas äventyr och hur dina och Alex vägar korsas och blir till bra grejer ibland.
  (programmet är rätt bra. tidvis klumpigt och pinsamt, men han blir väl varm i kläderna och munlädret, så småningom, din storebror)

  SvaraRadera
 32. kan inte kommentera inlägget om nrj så jag skriver här istället... Det var mycket trevligt att du kom förbi, hoppas det blir fler gånger :)

  SvaraRadera
 33. Fan vad bra senaste schulman show var!

  SvaraRadera
 34. Angående ditt inlägg om singelkillars lägenheter, hur ska en singeltjejs lgh se ut för att veta att hon är "up for grabs"?

  SvaraRadera
 35. Tja Calle!

  Jag har ett litet problem. Skulle vilja dejta en tjej i min grupp i skolan, men jag vet inte riktigt hur jag ska närma mej henne (hon har burka). Trots att man inte ser hennes ansikte känner man en stark energi och utstrålning inte minst pga. hennes röst (vi har varit i samma grupp när vi gjort grupparbete). Ska tillägga att jag inte själv är muslim (vilket jag utgår från att hon är).

  Hjälp!

  Joije

  SvaraRadera
 36. Hej Älskade!

  Jag är en man/kille/pöjk på 22 som har hamnat i en jobbig sits. Mitt förhållande med min flickvän, som jag inte bor ihop med, är det inget som helst fel på men jag tycker mig se att hon försummar ina vänner för mig. Det är ju så när man inte bor ihop och så, att man antingen träffas eller inte träffas om dagarna. Typ..

  Vad gör man i en sådan situation? Har i tidigare förhållanden upplevt det motsatta; att tjejer velat spendera så mycket tid med mig att jag inte hinner med mitt, men nu är det tvärt om. Kan man säga till sin tjej att hon borde låta bli att komma till mig och istället spendera tid med sina kompisar? Det är ju en ohållbar situation att leva utan vänner med en partner som enda sällskap.

  Vet inte om jag överreagerar men jag tycker ändå att det är ett problem. För det är det väl? Eller?

  //Olle

  SvaraRadera