fredag 20 november 2009

Schulman Show!

Fredag betyder Schulman Show! Trevlig skit! Kolla när ni har tid! Inga fler utropstecken nu!

15 kommentarer:

 1. Varför bloggar du på blogspot? Kan du inte skaffa någon bättre site? Urusel layout och du skulle ju fan kunna få hur många sponsorer som helst och tjäna lite på bloggen.

  Hur tänker du Calleboy?! :)

  SvaraRadera
 2. Gillar schulman show! men tyvärr måste ja såga Alex!!

  SvaraRadera
 3. Det här lyckas ni fan riktigt bra med.

  http://www.decadentlifestyle.net

  SvaraRadera
 4. Angående det här avsnittet så är studion är fortfarande dötrist, Alex slips var oerhört ful (sen borde han sitta ordentligt i stolen) och jag ogillar verkligen låtsastrevliga David. Han kunde inte ens sitta kvar i 30 sekunder medan eftertexterna rullade utan att börja pilla bort sin mikrofon. Inte ett toppenprogram den här gången men inte dåligt heller. Den glittriga saken som blondinen hade på sig var snygg.

  SvaraRadera
 5. Calle, hoppas det är okej med en recension av detta program också.

  PLUS
  - Alex är nu helt varm i kläderna. Styr och ställer på ett bra sätt, och är helt enkelt JÄVLIGT bra. Med tanke på hur osäker och fumlig han var i första programmet är det otroligt vilken utveckling han har genomgått fram till nu. Skall bli mycket spännande att se om han kan hitta nästa nivå också - men oavsett vad så är han redan nu en av mina absoluta favoritprogramledare och intervjuare.
  - David var helt okej som gäst. Hade dock gärna velat ha fler frågor till honom.
  - Knave var också rätt skön. Hade han fått lite mer tid på sig hade han nog kunnat slappna av ännu mer och levererat en hel del sköna citat.
  - Studion hatade jag i starten, men den känns faktiskt som att den funkar nu. Dock anser jag att "slutgästen" bör få en bättre stol - det blir ingen harmoni i bilden när denne sitter på en jävla pinnstol.

  MINUS
  - Bisittarna blir tyvärr bara sämre och sämre. Och nu försöker de dessutom att kapa programmet från Alex. De snackar i munnen på varandra, överröstar gästerna, avbryter Alex och verkar inblandade i en intern tävling om att försöka säga något coolt. Tyvärr är ingen av dem speciellt coola, så allt de säger blir krystat och fånigt. Att norrlänningen - som jobbar på skitblaskornas skitblaska - attackerar TV3 Knave för att vara en "skitmegafon" blir ju bara patetiskt. Man inser hur han sitter och har djävulusiskt höga tankar om sig själv, tankar som någon borde banka ur honom omgående. Han är tråkig, oklok, okarismatisk och har fullkomligt hopplös tajming. Tjejen tycks ha fått för sig att hon är Sveriges största mediastjärna, men jag lovar att många tittar inte har en aning om vem hon är. Hon pladdrar lös utan att lyssna på responsen och uppför sig som att hon sitter på Sturehof vid ett middagssällskap där alla är halvpackade och vill vara i centrum.

  Bisittarna MÅSTE bort! De förstör för Alex, förstör intervjuerna och förstör den sköna stämningen totalt.

  Annars kan jag föreställa mig att detta kommer att bli mitt absoluta favoritprogram.

  /Kalle

  SvaraRadera
 6. NU är schulman show ett riktigt bra program!
  ett minus och det är Alex hållning.

  SvaraRadera
 7. Bra jobbat! Roligast var när Grave drack vatten direkt ur flaskan, ser ut att vara en mycket ovan situation för honom. Stoppar in halva flaskan i halsen, skulle gärna se en slowmotion på det nästa vecka. Erbjud alltid de lite finare gästerna ett glas :)

  Magnus

  SvaraRadera
 8. Det här blir bara bättre och bättre. Jag har ingen kritik utan fortsätt bara på samma sätt så kommer det här bli en succé varje vecka! Skit roligt inslag i början förresten.

  SvaraRadera
 9. Calle! Om du fortfarande letar roliga bloggar har jag ett bra tips till dig. Läs denna:
  finest.se/pennyjane

  Hon är både bra och kul. (och dessutom vet jag att hon är lite smygkär i dig, hehe)

  SvaraRadera
 10. Hej Calle!
  Tack för en underbar blogg. Jo, jag har ett litet problem, det är så att jag är en 19-årig tjej och tog studenten i våras.
  Allting kändes underbart. Jag skulle flytta från Stockholm där jag bott i hela mitt liv, ner till Skåne, för att ta körkort. Här är jag kvar än. Det mesta är skit. Snart tar jag mitt körkort, så med det är det inga problem.
  Men ja.
  Sedan jag flyttade hit så har jag tappat kontakten med alla mina vänner från Stockholm och min pojkvän sedan två år tillbaks gjorde slut med mig efter jag flyttat hit eftersom att han inte orkade vänta på mig i celibat. Jag blev sjukt sårad. Här i Skåne har jag haft en ända vän som jag känt hela mitt liv. Hela sommaren har hon varit sjukt taskig mot mig. När hon har gått ut med sina vänner, så har jag inte kunnat följa med av olika "anledningar". På alla sätt har hon försökt att undvika mig. Hon kanske känner att jag är ett hot. Vad vet jag?
  Jag känner mig ensam. Allt känns meningslöst. Vet inte vad jag ska göra när det känns som att jag har tappat allt.
  Ska jag stanna här nere? Hur ska jag få vänner och komma igång med mitt sociala liv? Och hur ska jag göra för att komma över mitt ex?
  Jag begär inte att du ska veta vad som är rätt, men får jag ett tips från sig så skulle det hjälpa innerligt mycket!
  Du är bäst!
  Kärlek.
  /Iris

  SvaraRadera
 11. HEj! Alex sitter fint som han sitter, elegant avslappnat. Studion är perfekt, ruffig och bra - och pinnstolen är pricken på moset. Ann och recensenten är också bra, pratar emellertid i mun på varandra vilket är mindre bra. Tycker att ni ska känna er väldigt nöjda med ert verk, det fula och oslipade är liksom halva nöjet. Smart är Alex också. Jag gillart!

  SvaraRadera
 12. Bra men fördela tiden bättre mellan gästerna.
  Presentera co-värdarna. I och med att ni sänder på internet sänder ni för en målgrupp som inte tittar på tv i samma utsträckning. Således har man inte sett B-produktioners som kändisdjungeln exempelvis. Likadant är det någon som läser musikjournalistik? Således gör en kortare CV-presentering av värdarna så allt inte vilar på Alex axlar.

  SvaraRadera
 13. spettan likes this.

  SvaraRadera