tisdag 24 november 2009

Tack

Tack för all hjälp med sms-förslag till rouletten som vi spelar in i kväll. Det finns mycket bra där ute! Glad att jag har er.

Nu ska vi till judiska kvarteren och titta. Och sen åker vi hem. Gillar att komma hem.

7 kommentarer:

 1. Ni verkar inte ha haft någon toppenresa. Att traska omkring i judiska kvarter i Prag verkar fantasilöst.

  SvaraRadera
 2. Kan du sluta härma min blogg!? www.ilovefruit.blogg.se

  SvaraRadera
 3. Har du läst sveriges snabbast växande blogg?, helt lysande. www.ilovefruit.blogg.se

  SvaraRadera
 4. Åh, herregud. Gick in på din blogg som jag gör varje dag och får en flashback! Och kom ihåg att jag drömde om dig i natt! Jag tror vi var tillsamans... oj oj. Någonstans nära vatten...
  Jag tror din tjej har tur, du verkade väldigt vara en väldigt gullig pojkvän i drömmen.

  SvaraRadera
 5. Hela det här östeuropeiska kalaset blev ingen jättesuccé direkt. Jag tänker främst på hur ni blev strandsatta på en flygplats för att ni hade läst fel på biljetten. Det där med nazisterna lät inte heller speciellt kul.

  I framtiden tycker jag att du ska hålla dig till USA och New York som resmål. Det verkar du behärska bra. Du vet hur man ska föra sig i den staden för att bevara illusionen av dig själv som en världsvan människa. Svepa in dig i spritromantiska orgier på trendiga restauranger och namedroppa en hel del.

  När jag var ung bodde jag ett par år i Havana och brukade där frekventera baren El Floriditia. En gång drack jag 14 daiquiris på en dag där och slog därmed alla rekord. Surt som fan var det, och jävlar vad melankolisk jag blev efteråt.

  SvaraRadera
 6. Aaargh, när får vi se resultatet av rouletten? Så jävla kul förra gången!:D

  SvaraRadera