söndag 15 november 2009

Fråga

Jag har en iPhone. Den förändrade mitt liv. Älskar den. Men hör att HTC gör något som är bättre. Någon som har koll på det?

45 kommentarer:

  1. Jag har också Iphone är dessutom hyfsat kunnig när det gäller mobilerna och ingenting kan mäta sig med Iphonen!

    SvaraRadera
  2. Jag har hört något liknande, men vet inte vart eller vilken HTC..

    SvaraRadera
  3. Joo! Flyttar man till staterna skall man lätt ha en HTC deras funktioner klår äpplet i långa vägar. Men kan nog bli lite komplicerat med svenskt abonemang

    SvaraRadera
  4. HTC Hero är riktigt bra. Inte samma sköna känsla som iPhonen dock. Om man nu måste jämföra.

    SvaraRadera
  5. Det enda som Iphonen är unik med fortfarande är ju App Store så om du laddar ner mycket program så finns det ingenting som kan mäta sig med den men annars har ju många andra mycket vackrare skärmar till exempel och mycket bättre kameror. Har själv en Iphone 3G

    SvaraRadera
  6. Sedan har ju htc några andra detaljer som inte iphone har.

    SvaraRadera
  7. Min sambo har en Iphone. jag har blivit ersatt.. så jag vet vad du snackar om där.

    SvaraRadera
  8. Finns ingen bättre telefon än Iphone.

    SvaraRadera
  9. HTC Hero är bra, men du ska nog inte byta om du älskar din Iphone. Man slipper Itunes och Steve Jobs.

    SvaraRadera
  10. Jag känner ingen som haft en HTC i mer än 1 vecka innan dom lämnat tillbaka den til butik.
    Helt värdelös. Själv fick jag min av en kompis och gav den vidare efter 2 dagar till nästa som gav den en 24 timmar.

    SvaraRadera
  11. HTC Magic är bra. snygg också. eller HTC tattoo också snygg.

    SvaraRadera
  12. Android heter det. Spelar ingen roll vilken mobil du har...

    SvaraRadera
  13. Android är ett Operativsystem från Google, det är öppen källkod vilket innebär att vem som helst kan bygga vidare, förändra och distrubuera.
    Köper man en mobil med Android i grunden så får man oftast något som är bra.

    Det finns mycket som är bra med HTC's mobiler, men i slutändan är det en vag kopia av iPhone. Funktioner och byggnadssätt är imitationer av iPhonen. När iPhonen kom skapade den något helt nytt, innehåll och utseende, nu för tiden ska alla mobiler se ut och fungera som en iPhone.

    Vissa funktioner får du klara dig utan om du stannar kvar med din iPhone, men och andra sidan, det där du gillar med din iPhone, det som gör den så bra, det blir du av med om du byter bort.

    SvaraRadera
  14. Tjena!

    Det stämmer att det nu finns något som är snäppet vassare (eller kommer att bli). Det är telefoner som är baserade på Googles nya mobiloperativ Android. HTC är en av de som har telefoner för detta operativ men det finns flera. Senaste veckorna har det varit mycket snack om Motorolas Androidlur som är outstanding när det gäller prestanda. Det är också en hel del skillnad med Iphone som inte kan köra applikationer i bakgrunden. Detta kan Android. Du kan både ha GPS:en igång och samtidigt lyssna på musik osv.

    I mångt och mycket är det på ytan det samma som Iphone. Den stora skillnaden ligger under skalet. Allt kretsar kring Googles andra tjänster. Dina kontakter finns inte på flera ställen utan allt samlas på ditt Gmailkonto. Lägger du till en kontakt på telefonen så dyker den upp i mailen och tvärt om. Tänk att för första gången kunna byta en telefon utan att sitta och meka med dessa jävla adresser. Tappar du telefonen, köp en ny och du är tillbaka på nolltid. Google maps, docs,wave,lattitude mm. Läs vad analytikerna säger, Google kommer äga inom ett par år. Iphone är gårdagen. /Thomas

    SvaraRadera
  15. Köpte en HTC diamond förra hösten. Allt tydde på att den skulle vara likvärdig iPhone, tom testerna i tidningarna var bra! Men ojojoj vilken genuin skitmobil det var! Långsam och imponerande o-användbar. Har nu en iPhone och den är totalt underbar. Byt IKKE, du kommer ångra det bittert.

    SvaraRadera
  16. Aldrig gillat prylbögar. De är så vidrigt statuskåta att jag måste spy minst tio liter spya som jag sedan äter opp och spyr ur mig igen.

    SvaraRadera
  17. Glöm HTC, du kör mac (?) , varför byta? iPhone är så grym, så bra !

    SvaraRadera
  18. Har precis fått en HTC-Tatto. Den är ok, men ganska krånglig jämfört med Ericsson. Dessutom så är det en ful jävla figur ritad på baksidan. Batteriet suger. Annars kanon!

    SvaraRadera
  19. Med en HTC blir du helt klart ballast i stan! KÖP!!!

    SvaraRadera
  20. skulle inte tro att det finns något bättre än iphone, genuint gjord och genomtänkt. allt annat är bara dåliga kopior.

    SvaraRadera
  21. Skriver från min 3gs, det är ju helt underbart! Det enda negativa med iPhone är batteritiden, men om du kan leva med det så finns det ingen anledning att byta.

    SvaraRadera
  22. Hade en HTC i våras när jag bodde i Hong Kong det var det som var skiten där och då. Var väl ganska nöjd. Det var en kul omväxling från Nokia typ. Men sedan när jag kom hem och bytte till en Iphone så framstår min HTC som en Nokia 3310 och jag skulle aldrig ens leka med tanken att byta tillbaka.

    SvaraRadera
  23. HTC HD2 kommer att spöa Iphonen duktigt, HTC's första med kapacitiv skärm (samma som Iphone) och nylanserade operativet Windows Phone. http://www.htc.com/uk/product/hd2/overview.html

    SvaraRadera
  24. Med tanke på att iphonen har en 3 megapixels VGA kamera så är den ju knappast perfekt.
    Nån som har provat nya sony ericson Satio?

    SvaraRadera
  25. HTC är ologisk, krånglig och så jävla bajsnödig... mycket vilja, men levererar inte. Kör på Iphone, det är kvalitet. Och klass.

    SvaraRadera
  26. Men för fan sluta och benämna tillverkaren HTC som om det vore en MODELL!!! Det är ett MÄRKE med flera olika MODELLER. Diamond, Hero, Touch, Magic osv.

    "Fan jag körde en Volvo för ett par år sen, en riktig skitbil. Kommer aldrig köpa."

    "Vad var det för MODELL?"

    "En 240 från -78"

    Iphone är gårdagens teknik, 3-4 år gammal. Android på en modern telefon är dagens teknik. /Thomas

    SvaraRadera
  27. Det finns långt över 100 000 program i Apples App Store.

    På iPhone kan man köra (EN) applikation åt gången.

    Apple har verkligen förmågan att tänka "outside the box".

    Skämt åsido, iPhone och (t.ex.) HTC Hero är relativt likvärdiga. Bra på olika saker helt enkelt. Sök på Youtube efter "iPhone 3GS vs HTC Hero" så finns det pedagogiska genomgångar av de två alternativen.

    SvaraRadera
  28. Inte för att jag är någon expert egentligen men ingen här har fått till det rätt enligt min mening. För det första, HTC är ett märke på en mobil (som en del skrivit) som finns i flera olika modeller.

    Dessa modeller kommer med ANTINGEN operativsystemet Android eller Microsoft Windows Mobile (6.1 eller precis släppta 6.5). Så beroende på vilken modell du väljer får du olika upplevelser.

    Dock, HTC har dessutom ett eget gränssnitt som dom applicerar "ovanpå" Microsoft Windows mobile. (TouchFlo 3D).

    Så när man säger att man vill ha en HTC, eller säger att HTC är skit (eller bra) så bör man definiera vilket operativsystem man har på sin HTC, och/eller om man kör Windows Mobile rakt av eller med HTC's TouchFlo 3D. (Man har lite mer valfrihet med andra ord, jämfört med Iphone) ;-)

    Iphone må vara snyggare designmässigt (som alltid) och det erbjuds mycket fler appar via app store. Men Microsoft har nu lanserat Market Place med samma mål, och har en del att ta igen visserligen, och kommer nog erbjuda en hel del appar snart.

    Det som ingen heller tänker på, eller skrivit, är något som gör att Iphone suger kraftigt. Du kan inte köra två applikationer samtidigt på den, operativsystemet klarar inte det. Windows Mobile, precis som Windows på datorn, har inga problem med detta.

    Jag kör HTC Touch Diamond 2 (med Windows Mobile 6.5 och HTC's TouchFlo 3D) och är helnöjd. Ska dock tilläggas att den används främst i jobbet. Och det är nog det som skiljer dessa lurar mest. Iphone = lek & nöje. HTC lurar = Business.

    Så det är upp till Calle, vill du utstråla Lek&Nöje eller Business.... ;-)

    (jösses vad långt det blev)

    SvaraRadera
  29. Så här enkelt är det. På pappret finns ett antal mobiler på marknaden som slår iphonen rent "specifiktaionsmässigt". Men en iphone är en iphone. Användarvänligheten, designen, kvalitén, varumärket! Byt inte. Tror man på apples releasecykler kommer en ny i juni nästa år. Vänta med att byta lur tills då!

    SvaraRadera
  30. Calle, det är HTC Hero du skall titta efter. Den är ett fullgott alternativ till iPhone. I MIN mening är iPhone bättre på musik, multimedia och något mer användarvänlig. HTC Hero är bättre på "sociala medier" (töntigt uttryck), med den naturliga kopplingen till twitter, facebook och Googles tjänster.

    Vilken man gillar mest är efter tycke och smak såklart. Det ligger ett löjes skimmer över de som, på ett närmast hysteriskt sätt, hyllar den ena modellen samtidigt som den andra modellen sågas. Det är helt enkelt inte så stor skillnad mellan dem.

    SvaraRadera
  31. HTC vet vad dom gör men dom kör inte om iphone och apple på ytterligare ett eller två år.
    Grejjerna är för långsamma helt enkelt.

    SvaraRadera
  32. HTC är så jävla värdelösa

    SvaraRadera
  33. Jag har en HTC Hero. Den förändrade mitt liv. Älskar den!

    SvaraRadera
  34. Efter jag jailbreaka min Iphone så kan jag köra flera apps samtidigt

    SvaraRadera
  35. Behåll din Iphone...!

    SvaraRadera
  36. Lösningen stavas jailbreak. Då kan du köra flera apps samtidigt och göra en hel massa mer saker som kommer hålla dig nöjd med iPhone tills nästa släpps.

    SvaraRadera
  37. Har haft HTC sen den tiden den hette QTEC, Svensk uppfinning :)
    LÖÖÖÖVVVEEEEE it!
    Windows operativsystem
    Synkar med datorn
    KÖP! och GRATTIS!

    SvaraRadera
  38. Det som skall vara bättre med HTC:s nya är att du kan göra allt direkt i webbläsaren. Du kommer inte behöva något spotify-konto om du kan lyssna direkt på grooveshark och om telefonen kan läsa flash (alltså alla filmfiler på aftonbladet, youtube, kanal5 och svtplay etc.) kommer hela applikationssystemet bli överflödigt. Än så länge är de dock så långt ifrån en klar produkt att Iphone kommer äga några år till. Slår ju dessutom allt i designväg.

    SvaraRadera
  39. iphone är töntigt och överdrivet hypat. ända som är bättre är pekskärmen

    SvaraRadera
  40. Herre jösses vilka tomtar det finns. Ni som skriver lååånga lååånga texter här - vilka är ni egentligen?

    SvaraRadera
  41. HEY CALLE!

    Birro ska vara med i Let's Dance. Tipsa brorsan. Detta blir kul.

    SvaraRadera
  42. htc har helt värdelösa batterier, håller max 1 dag efter typ 1 månad, helt väääääääääääääääärdo

    SvaraRadera
  43. Köp en SonyEricsson X10, den släpps i Q1 2010, den har Android som OS, kolla in den på sonyericsson.se.

    SvaraRadera
  44. Calle, Blackberry är bättre.

    SvaraRadera
  45. för 6 mån sen begravde jag min iPhone och slog till på HTC Hero. Have not looked back once. batteritiden? jojo men, har man på wifi, mobile-funktion, 3G, spelaren mm så dör batteriet efter ett dygn - ja (och efter ett par timmar med iPhonen). Men varför ha saker på om man inte använder dem?

    SvaraRadera