fredag 6 november 2009

NYTT AVSNITT!

Här är det andra avsnittet av Schulman Show. Ni som såg det första avsnittet och hade synpunkter - återkom gärna. Jag tycker att det har hittat formen riktigt bra. Vad tycker ni?

38 kommentarer:

 1. först! haha nostalgitripp... kuk... en till där.

  SvaraRadera
 2. Detta är bra som fan!

  SvaraRadera
 3. Ted <3. Jag tar det med ett saltkar.

  SvaraRadera
 4. Tänk att Filip Hammar är så gemytlig att ha i tv-rutan. Otippat om man bara skulle se honom, men han gör alltid saker sevärt. Ja förutom 1994-nostalgin vem kan slå filip&fredrik men det är ju för att dom bara springer omkring.

  SvaraRadera
 5. Det är riktigt bra!!!!! Man får den här mysiga knesset-stämningen. Jag kommer att kolla på alla avsnitt!

  SvaraRadera
 6. Tja!

  Jag skrev att forsta avsnittet var som roliga timmen. Det andra avsnittet var sjukt mycket battre, mycket mer ordning, grymt underhallande. Fragan ar dock hur mycket Filip Hammar gjorde showen, marks nasta vecka.

  /Rob

  SvaraRadera
 7. stor förbättring. saknade dock de svart/vita inslagen på gästerna och "panelen". något jag tyckte var jobbigt var att man fortfarande såg Bingo i tvn, det blev jag lite nervös av. Och så såg han väldigt uttråkad och rastlös ut och då blev jag ännu mer nervös. annars så var det ett kanon program!

  /P

  SvaraRadera
 8. Grattis! Jag måste säga att det här är det bästa som visas på "tv" just nu. Filip Hammar kanske lyfte programmet lite men Alex gjorde mycket bättre ifrån sig idag, mycket mer avslappnad, skitbra!

  SvaraRadera
 9. Kan tycka att Markus nästa alltid blir avbruten eller aldrig får prata till punkt? Men kanske var bara idag detta skedde.

  SvaraRadera
 10. Ett bra program. Skönt flyt och lite knesset-feeling (inte i samma klass som knesset dock). Det två "roliga" inslagen med Alex var jag dock tvungen att hoppa över för de var för pinsamma för att se på (1000apor varning).

  SvaraRadera
 11. Alex och ekan var ju fantastiskt roligt

  SvaraRadera
 12. Så jävla inzoomat, folket ryms ju inte på bilden. Sen sög det att blondinen och snubben bredvid bytt plats sen förra avsnittet.

  SvaraRadera
 13. Markus ja, vem är det? Norrlänningen? Anledningen till att han blir avbruten tror jag ligger i dialekten, det låter lite segt...

  SvaraRadera
 14. hur intressant är det med bingos hårfärg, kändes ju lite pinsamt när alex ställde följdfrågor på det.Lite mer seriösare snack... kör lite knesset.

  SvaraRadera
 15. Sketcherna är helt fantastiska, som små konstverk skulle jag vilja säga

  SvaraRadera
 16. Jag följer inga program på tv för tillfället. Men när jag sett båda programmen av Schulman Show är jag faktiskt fast. Riktigt bra!

  SvaraRadera
 17. Roligare än nått annat just nu.
  Bättre organiserat o förberett kändes det som.
  Men i förra hände mer grejer? bam bam bam...kan vara för att det var färskt då iof. Önskar det kunde vara längre!! o oftare!

  SvaraRadera
 18. Grattis bröderna Sch.
  Klar förbättring, och underhållande.
  Jobbigt dock att Mongo Bingo bara satt kvar där i rutan... Det sabbade lite.
  Och att inslagen i början saknar ljussättning.

  Annars KANON!
  Lite skön knesset stämning som någon sa tidigare.
  Skönt fredagsprogram, perfekt långt.
  Ciao/Rob.

  SvaraRadera
 19. Tycker tyvär inte det är särskillt kul, den där låtsasdokumentärstilen på scetcherna är väll kul ibland, men att gång på gång se Alex göra hybrisbortsig har man sett förut. En annan grej jag känner ni måste fixa är närbilder på det ni har i tvn, intervjun med Bingo gick ju helt bort när man alldrig fick honom i halvbild så man såg honom och hans frissyr. Samma sak med bildspelet av Philips frisyr, man såg ju inte.

  SvaraRadera
 20. Tycker det är bra. Schysst längd på det hela och kul med inslag mitt i. Dock tycker jag, som många andra, att ni ska dumpa videolänken. Om inte så gör den intressantare.
  Gör gärna fler sketcher och smart med rubrikerna som håller kvar tittaren.

  SvaraRadera
 21. Olle med jackan6 november 2009 20:50

  Riktigt jävla bra!

  SvaraRadera
 22. calle, DETTA ÄR RIKTIGT BRA! UNDERHÅLLNING PÅ VÅRA VILLKOR RIKTIGt jbra! packad!

  SvaraRadera
 23. Mycket bättre nu! :)

  SvaraRadera
 24. Otroligt roligt när hon Ann i panelen 26 minuter in i programet äter en nöt? och får smulor på armen, varpå hon rycker till med hela vänsterarmen på ett mycket lustigt vis.
  Hon rycker liksom leder till rätta som när andra knäcker fingrarna. Har aldrig sett någon göra på det viset. Kan ni inte ta upp det och kanske visa en repris på spektaklet i nästa program.

  Mvh Marcus

  SvaraRadera
 25. SÅ JÄVLA MYCKET BÄTTRE ÄN DET FÖRRA! Roligt det där med att personen ni har på länk gör något i bakgrunden och ser uttråkad ut och sedan går :D Roligt också när du Alex retade Ekwall. Filip Hammar var en underbar gäst och det var en anledning till varför detta blev mycket bättre än det förra. Roligt att ni gjorde "Här är ditt liv" kidnappningen också och att Alex hade långt skägg, hahaha!! WELL DONE!

  SvaraRadera
 26. ni snackar inte om en enda e ggarerande eller intressant grej. och ändå är alla i panelen era "wannabe-kompisar". Ingen personkemi mellan er. Ingen gnista.
  Är ni så menlösa?
  Hårfärg och fetma och kaffe på söder...

  En gäspning och ett jaha? från mig.
  Bättre lycka nästa gång.

  SvaraRadera
 27. JAAAA!Grymt ska du veta, mörka dagar blir liite ljusare utan att tända lampan.

  SvaraRadera
 28. haha fyfan vad tråkigt

  SvaraRadera
 29. Jag var otroligt kritisk till det första programmet. Kändes sunkigt, trist, dåligt regisserat och oengagerat. Dessutom funkade bisittare, programledare och gäst riktigt riktigt dåligt.

  Detta andra program var definitivt ett väldigt stort steg framåt! Alex hittade rätt i programledarrollen och kändes naturlig, säker och behaglig. Filip var naturligtvis en otroligt tacksam gäst, och gjorde förmodligen programmet 2 ggr roligare än det egentligen var.

  Tyvärr funkar bisittarna fortfarande inte. Tjejen har flyttat fram positionerna litegrann, men är fortfarande för vek och feg. Norrlänningen fyller ingen funktion. Inga skarpa betraktelser. Inga sköna kommentarer. Ingen humor. Tyvärr.

  Som helhet dock ett program som är värt att fortsätta titta på. Med den förbättringsgrad som råder från program ett till två (säkert mycket på grund av bättre gäst) har jag ändå stora förhoppningar framöver. Ni är talangfulla, och kan ni antingen få bisittarna att växla upp eller byta ut dem mot mer intressanta profiler - ja då kan detta bli riktigt jävla bra! Jag är på nästa vecka igen!

  Kalle

  SvaraRadera
 30. Det som man tyckte ni inte fick fram förra vecka som era skämt gick strålande denna gången. Man känner att ni börja tämja det monstret som schulman show är och börja få grep på det, plus att alex blev så mycket mer självsäker och det känns nästa som det var det som var problemet förra gången, och han vissade verkligen denna gången att han hade det i sig. Det ända han behövde var lite självförtroende som jag tror både han och ni fick av tittarsiffrorna, och inslaget med ekdal var ballt, reality tv

  SvaraRadera
 31. Början är helt underbar!

  SvaraRadera
 32. Det andra avsnittet är bättre och roligare än det andra. Mycket bra!

  SvaraRadera
 33. Vilken förbättring! Klockrent!

  SvaraRadera
 34. Tyvärr är inte Markus alls underhållande. Det är Ann och Alex. "Studiokänslan" påminner om Sovjetiska statstelevisionen. Sen tycker jag att ni ska foka mer på att ta upp samtalsämnen som inte redan är uttjatade. Man vill ha nytt. I övrig trivsamt.

  SvaraRadera
 35. - så han ska göra en comeback alltså?
  - inte som artist
  - inte som artist, nej...

  klockrent

  SvaraRadera