tisdag 10 november 2009

Kissar sittandes nu

Jag har nu börjat kissa sittandes. Började i morse. Jag vet att ni kanske tycker det är fånigt. Men Anitha har lärt mig fördelarna jag har av det. Den främsta anledningen är att man minskar risken för prostatacancer. Den näst främsta är att jag känner att jag får en naturlig paus - jag slipper koncentrera mig och hålla i något. Det tredje främsta är att det inte skvätter något. Och det fjärde främsta är att jag slipper fälla ned locket efter mig.

För DET har tjejer inget emot. Så länge åtminstone ett lock är nedfällt får man ingen skit.

Och så får jag ingen cancer i tvåan. Men det har jag redan sagt.

29 kommentarer:

 1. Fan vicken bonus med prostatan! Hade ingen aning om det! Själv började jag sitta ner när jag bodde i en så sjukt liten lägenhet i Paris att jag inte hade plats att stå och pinka. Och sen har det bara hängt med. Varje gång jag har stått upp sen dess har jag stört mig på att det skvätter och jävlas - och jag hatar att behöva torka ring och golv varje gång man har varit på muggen. Vet att det anses fjolligt, men det skiter jag i - och nu fick man ju extra vatten på kuveret!

  SvaraRadera
 2. nu får du fan ge dig. Först strippklubb nu detta. Var rakryggad och be henne sluta styra dig, man börjar må illa när man läser hur du har det.

  SvaraRadera
 3. http://www.todaysbigthing.com/2009/11/10

  SvaraRadera
 4. hälsa alex roligt att han kasta onda ögat på besser wisser narcissist nisse

  SvaraRadera
 5. Men gud han kanske gillar att hon bestämmer lite. Det klagas jämt på tjejerna som kontrollerar men det är väl fan i mej bara att sätta ner foten och säga nej då om det inte passar.

  SvaraRadera
 6. jag sitter också ner när jag kissar för jag har så tung drule! jävlar vad den väger!

  SvaraRadera
 7. Det är du inte ensam om, Calle!

  SvaraRadera
 8. Men... jag förstår inte. Jag som tjej hänger inte med i prostatagrejen! Varför skulle det vara bättre?

  SvaraRadera
 9. "Jag har nu börjat kissa sittandes." Varför tycker jag den meningen låter så komisk? Jo, för att den kommer från en vuxen man. "Anita har lärt mig" spär på det hela. Att vi egentligen talar om ett barn eller en hund. Det var med flit va?

  SvaraRadera
 10. Nu höjde du dig ett snäpp. Tack för det! Jag fullkomligt ÄLSKAR att kissa sittandes. Aldrig förstått det där med att stå upp. Förutom i nödsituationer då. Som när man hänger ut från akterstaget på en segelbåt någonstans mellan Landsort och Öland och låter det gula guldet flöda fritt ut i Östersjön.

  SvaraRadera
 11. Själv föredrar jag att sitta kissandes.

  SvaraRadera
 12. Kan du inte skriva den historien om en bekant till dej eller vem det nu var som skrev ett SMS till en tjej där det stod: flyg f*tta flyg!

  SvaraRadera
 13. Min pojkvän sitter och kissar. Första gången jag märkte det tyckte jag att han var ett freak! Står inte alla killar upp och kissar? Sånt skvallrade man sen om med tjejerna. Freak eller inte freak?

  Kanske tanken var lite förhastad, med alla fördelar sittandet bringar med sig.

  SvaraRadera
 14. Mellanstadiegrammatik11 november 2009 07:53

  "Jag har nu börjar kissa sittandes".

  Nej, Calle. "Jag har nu börjat kissa sittande", heter det.

  SvaraRadera
 15. Killar ska stå upp när de kissar, urinröret blir inte tillräckligt tömt annars och urinvägsinfektionen kommer som ett brev på posten!

  Hälsn. SysterYster

  SvaraRadera
 16. Tycker också att det är schysst att sitta ned men vissa toaletter är lite små vilket gör att man lätt riskerar att ens lille vän nuddar toaletten.

  SvaraRadera
 17. Jag har varit sittkissare i hela mitt liv.

  SvaraRadera
 18. Varför är det jobbigare att behöva fälla upp locket än att behöva fälla ner det?

  SvaraRadera
 19. Det tog bara 4 månader för min tjej - trots att hon bara är 28 år - att lära sig att i min lägenhet fäller man upp locket efter sig.

  SvaraRadera
 20. Jag vill inte skrämma dig, men risken för blåscancer ökar markant om man som kille sitter ner och kissar, detta pga att man får "resturin" och det blir svårt att tömma blåsan helt. Detta kan jag säga då min far jobbar som urlog och är specialiserad på just blåscancer. Blåscancer är den 4e/5e vanligaste cancer formen för män och den är ofta betydligt faligare än prostatacancer.

  SvaraRadera
 21. Man får inte prostatacancer i 2:an... Prostatan sitter precis under blåsan.

  SvaraRadera
 22. Sitter också allt som oftast, konstigt nog inte på fyllan. Vet inte vad det beror på, troligtvis eftersom man går så ofta och man är ivrig att inte missa nåt.

  Skönt och avslappnande att sitta.

  SvaraRadera
 23. Daniel - du har så svårt fel - det är svårare att tömma blåsan om du STÅR UPP. Snacka med farsan så ska du se!!

  SvaraRadera
 24. jag fick just lära mig av min kille att man minskar risken för inkontinens i framtiden om man sittkissar. förutom de andra 5 fördelarna!

  just det att blåsan töms ordentligt gissar jag.

  Kakan

  SvaraRadera
 25. Urban fucking legend om det där med prostatacancer. En legend en mor hittade på för att få sina killar att sluta skvätta urin över hela toaletten. Finns inget som helst belägg för påståendet. Herre. Gud.

  SvaraRadera
 26. För det första till de som kommenterar, varför måste det betyda att hon har kontrollerat/bestämt att det ska vara så? Kanske bara sagt ett förslag och han nappade på det, det är väl rätt sunt att vilja minska sin risk för prostatacancer, eller??

  Och om det nu skulle vara så att hon "bestämde" är det väl lika mycket killens "ansvar" att inte bli bestämd över?

  Hatar att man som par alltid får skit när man t ex inte är ute och festar längre, då är det den ena som har bestämt att den andre inte får det? Hmm..

  Jag har själv fått sånt rykte om mig, och det är inte kul. När jag träffade min sambo slutade vi båda gå ut, och det är inte för att någon av oss bestämmer det över den andre, han får festa hur mycket han vill, och jag får festa hur mycket jag vill. Grejen är att ingen av oss vill!
  Men anledningen till festandet innan (för vår del) var för att man inte hade bättre för sig.

  När jag blev gravid bestämde sig min sambo för att inte dricka heller och det var hans beslut, men i ryktet var det ju för att han inte fick för mig..

  Det jag ville säga är väl att alla har ju faktiskt en egen vilja, varför inte bara ta in det.

  Och sen ska jag tillägga att min sambo också kissar sittandes, men et gjorde han innan vi blev tillsammans ;)

  SvaraRadera
 27. Bra gjort!
  Min sambo kissar alltid sittandes och det tycker jag är jävligt manligt att våga göra det! Kalla om självsäkerhet!

  SvaraRadera
 28. om du tycker det är trevligt att sitta och kissa så gört, men det har ingenting med prostatacancer att göra. Fråga en urolog vettja! (det gjorde jag, han skrattade så han grät)

  SvaraRadera
 29. Calle du som nyligen blivit frälst av "Sittkissandet" kommer snart att stöta på problem med detta. Eftersom storleken på drulen varierar from time to time, samt att toaletterna har olika storlek. Du kommer snart märka att snulen ibland lägger sig i helt fel vinkel, touchar porslinet vilket kan få till följd att kisset kommer gå mellan porslinet och ringen och skvätta ner på byxorna. Inte alls trevligt. Däremot kan jag hålla med om att det är skönt att sitta ned emellanåt. Men låt det inte bli en vana.

  Risken finns att du blir utan att märka det blir immaskulerad (om det nu finns något ord som heter det)!

  Jag vill ha feedback på detta efter att du prövat sittkissandet med mer empirisk bakgrund.

  SvaraRadera