fredag 13 november 2009

Nytt avsnitt!

Nytt avsnitt! Titta sen när ni har tid. Det är riktigt trevligt.

31 kommentarer:

 1. Du är en ond liten jävla skit ! Trasig i själen, världen skulle vara en bättre plats utan dig ditt lilla äckliga Farstabarn ! Hoppa !

  SvaraRadera
 2. Alex är ju jättebra som programledare, lugn, trevlig o rolig på samma gång. Jag har alltid tyckt att han borde vara framför kameran sen jag såg klippen på 1000apor där han är "karaktären" Alex Schulman. Svinbra program! Imponerande att en talkshow som är gjord med så små medel ändå bräcker alla svenska talkshows jag sett tidigare.

  SvaraRadera
 3. Det här var ju inget vidare. Andreas satt tyst mest hela tiden och den blonda pratade goja alldeles för mycket och så sexanspelningar var och varannan minut.

  SvaraRadera
 4. Sitter och tittar just nu och jävlar vad bra programmet är! 10x bättre än dom förra avsnitten t.o.m. Inslaget med Dolph var riktigt roligt! Superprestation från Alex där!

  SvaraRadera
 5. Jävligt bra, tycker jag. Andreas tycker jag inte om nåt vidare, men det blev bra ändå. Alex är skitduktig som programledare, och de där små klippen var kul.
  "Nu blir Dolph arg på dig", hahaha

  SvaraRadera
 6. Ni har tagit sjumilakliv från det första programmet!
  Bra jobbat!

  SvaraRadera
 7. Ett riktigt bra program, borde bli störst i Sverige snart!

  SvaraRadera
 8. Mycket bra program!!!!!!!!

  SvaraRadera
 9. Asbra program!! Har sett alla avsnitten och nu börjar ni bli varma i kläderna. Lycka till i fortsättningen.
  /Jenny

  SvaraRadera
 10. Riktigt kul att titta på! Mycket bra!

  SvaraRadera
 11. Första gången jag kollat, helt ok till frukosten! Andreas kanske inte är den roligaste gästen dock. Vore det inte en bra idé att slänga in 10-15 pers som är publik? Dom kanske kan få ställa nån fråga till gästen och så..

  SvaraRadera
 12. Kanske är det så att jag är efterbliven men varför måste det vara så svårt att hitta det senaste avsnittet av Schulman show på aftonbladet?

  SvaraRadera
 13. Årets "manliga" bloggare?
  Efter ha sett dig som gäst hos Malou,
  så framstår du bara som en feg liten skit.

  SvaraRadera
 14. Hallå Calle,

  Okej, recension av tredje programmet. Första var en katastrof, andra riktigt bra men fortfarande med problem i bisittarrollerna.

  Tredje programmet tycker jag visar primärt på en grej - att Alex nu har hittat HELT rätt i sin programledarroll. Han är avslappnad, behaglig, kul och snudd på mysig i sin framtoning. Det funkar otroligt bra, och med hans snabba intellekt är det hela tiden småroligt på ett sätt som åtminstone tilltalar mig.

  Gästerna här var väl "sådär", men så är det ju. Det är inte alltid helt enkelt att få dem att öppna sig, och dessa två var ganska trista. Hade gärna velat se lite mer grillning och anekdoter från Andreas, antar att det finns massor av roliga storys där som ni missade att gräva fram.

  Tyvärr måste jag avsluta med samma stora gigantiska minus som på de två första programmen. Bisittarna, panelen - kalla dem vad du vill - men det är tyvärr den enda posten som inte alls funkar för er. De är säkert supertrevliga och sköna att sitta och dricka en flaska tjut med, men i tv funkar de inte alls. Norrlänningen är alldeles för feg och långsam, och tjejen är ointressant. De snackar i munnen på varandra, men säger inget av värde. De hjälper heller inte till att dyrka upp gästerna eller något, och bjuder inte på sig själva. Nu har jag tvingat mig igenom tre program, på grund av att basen i det är så jävla lovande, men med dessa två "profiler" med i rutan vetafan om jag orkar ett till. Har inget emot dem som människor, men de funkar inte på tv!!

  /Kalle

  SvaraRadera
 15. Svinbra. Hade gjort sig på 8:an.

  SvaraRadera
 16. Skulle vara roligare om hon tjejen va fan hon heter tar mindre plats med sina ointressanta kommentarer och låter gästerna bjuda på lite mer.

  SvaraRadera
 17. Alex är grym, fyfasen så rolig han är! Ann och den där norrlänningen är tyvärr inte så intressanta...

  SvaraRadera
 18. Ann Söderlund är en skit stor del i att det är kul att titta, hon måste vara kvar! Klart att det blir lite babbligt i bland men det passar formatet.

  SvaraRadera
 19. svinbra!! Borde gå på tv till större publik. Lite skön "knesset" stämning.

  SvaraRadera
 20. ta bort bebisrösten ann hemsk människa som inte tillför nåt nånstans tycker din bror är helt underbar klok o känslig

  SvaraRadera
 21. Grymt bra program!. Dock riktigt uselt att man inte fick se Tildes ansikte när hon pratade? Uppa budgeten lite och kasta in en till kamera!.

  SvaraRadera
 22. Underhållande som alltid... och det är väll det allt handlar om?
  Jättebra jobbat!!!

  SvaraRadera
 23. Anders är as snygg ju! gahh

  SvaraRadera
 24. Tilde= BARA HÅR.

  mycket bra annars!

  SvaraRadera
 25. Eww vilket jädra osmakligt program Paradise Hotel är altså..Fattar inte var man kan tycka är kul me det

  SvaraRadera
 26. Det här var det bästa avsnittet! Ni har blivit bättre och bättre för varje program. Bra att ni tog bort live länken och sköna gäster i studion. Väldigt bra att ni har ett klipp med gästerna i början av programmet! Jag kommer definitivt fortsätta kolla. GRATTIS till 500 000 tittare!

  SvaraRadera
 27. Ann tar för mycket plats

  SvaraRadera
 28. jag tycker att ni hade kunnat säga vilken gäst som kommer nästa vecka

  SvaraRadera
 29. Väldigt, väldigt bra! Enda grejen som jag funderar på är om den manliga panelmedlemmen (kommer inte ihåg vad han heter - minnet är bra men kort) borde bytas ut. Ann är däremot guld!

  SvaraRadera
 30. Ha ha. Måste bara skratta lite. Exakt sådär blir det när tre män och en eller två kvinnor har ett gemensamt samtal. Grabbarna maler på hela tiden och tjejerna får inte en syl i vädret.

  Alla tjejer som ser det här programmet håller nog med.

  SvaraRadera