fredag 13 november 2009

Hoaaa!

Testade en ny lunchkrog idag. Curmans heter den, och ligger inne på Sturebadet. Och SATAN vad det var trevligt där. Åt köttbullar från himlen och miljön var vacker och kocken själv - Christian Hellberg - kom och hälsade. Det var inte dyrt heller.

Det säger jag - testa lunchen där uppe om ni har vägarna förbi. Förut sög verkligen det där stället. Nu är det riktigt jävla asbra.

Jag snodde med mig hans kokbok också. Där står receptet på köttbullarna.

11 kommentarer:

 1. Vet inte vad du lever i för värld, Calle, men en lunch för 150-200 kr är inte billig.

  SvaraRadera
 2. själv får jag dubbel lunch för samma peng, jag återvinner nämligen mitt eget bajs och äter det dagen efter, på det sättet sparar jag in 18000 kr varje år! Och för dom pengarna kan jag unna mig ett lyxfnask eller tre!

  SvaraRadera
 3. Inte så länge sedan som du skrävlade om att du och Anithra skulle flyga till Tel Aviv i november och stödja orättvisorna i Israel. Nu läser jag att ni ska åka till Budapest och Prag på en riktig lågbudgetutflykt. Varför? Släpps inte Anithra in i Israel? Är pakistanier och dylika inte välkomna att titta på när skammens mur byggs för att förtrycka palestinierna ännu mer?

  SvaraRadera
 4. hälsa alex nu har han gått över gränsen för vad charlie ska stå ut med

  SvaraRadera
 5. Är inte ni kompisar? Sjysst att göra lite reklam för polarna.. men att låtsas som att ojj här kommer kocken och ger mig en kokbok, haha!

  SvaraRadera
 6. Satan vad Christian har lagt ut...

  SvaraRadera
 7. Måste bara skriva!! Du är vääldigt lik Zak Santiago som bland annat spelar (säkert det enda han varit med i) polis i en ny Steven Seagal-film, Driven to kill! KOLLA! ;)

  SvaraRadera
 8. Snälla Calle, när ska du börja jobba för hemlagat mys pys, där du och Anitha kreerar tillsammans.
  Arbetsluncher kan väl vara ok att förlägga på krogen. Att laga mat hemma är definitivt inte bortkastat tid, satsar man på en kärnfamilj är det ett måste. Hoppas din Mamma och Anitha har (hade) samma synsätt.
  Kram
  Ps. visst är det ok att stötta en kompis med lite pusching, men grunderna måste vara klara. Har precis sett klippen från "Lyxfällan", jaha du! Ds

  SvaraRadera
 9. Vem f.n vill ha Christians köttbullar? Inte jag i alla fall. Uääärk.

  SvaraRadera
 10. fan vad du sjunker i mina ögon nu, ring mig nästa gång så betalar jag dina köttbullar, så slipper du genera dig såhär.

  SvaraRadera
 11. En BRA lunch för 150-200 är helt klart värt då och då. Ni som vill betala 30 spänn på IKEA för Mamma Scans köttbullar, varsågoda.
  Skönt att Calle som (vad jag antar) tjänar pengar inte är snål att betala för maten. Dessutom blir Hellberg alltid glad för lite PR så, där får man nog ut lite för et med.

  Kul i annat att Hellberg öppnar en krog.

  SvaraRadera