torsdag 5 november 2009

Svisch!

Tydligen är min blogg spärrad för alla som jobbar på SVT. Det står "Nudity" när man försöker gå in. För helvete, SVT! Vakna till lite! Lös problemet! Jag har en massa läsare på SVT. Och jag tänker mig att det här är lite av en demokratifråga. Ska de inte ha rätt att läsa en av Sveriges största bloggar?

Släpp Schulmania fri i SVT-huset!

Och en grej till.

Marcus Dunberg
är tillbaka! Det är sant! HÄR.

15 kommentarer:

 1. På UR är du i alla fall inte spärrad. Då borde du inte vara det på SVT.

  SvaraRadera
 2. Det är inte bara svt, jag vet flera andra arbetsplatser som har spärrat din blogg. men du får ju skylla dig själv, efter alla dina porrbilder och länkar till porrfilmsljud.
  Respektabla arbetsgivare vill inte befatta sig med sådant.

  SvaraRadera
 3. Jag vet, fast vissar dagar funkar det att som SVT:are läsa din blogg. Som idag t ex. Tack för det SVT! Och du Calle, jag tycker att du är grym.

  SvaraRadera
 4. Ja eller hur! Självklart ska våra licenspengar gå till att svt´s personal slösurfar på brorsor till c-kändisars självförverkelseprojekt på arbetstid.
  Men grattis ändå, du har åtminstone åstadkommit något här i världen: Att få de flesta blondinbloggarna att framstå som intelligenta.

  SvaraRadera
 5. Dom använder väl som många andra en proxy lösning som Bluecoat eller liknande den analyserar sidorna och bedömmer från fall till fall

  SvaraRadera
 6. Fkassan har också spärrat dig!!

  SvaraRadera
 7. Det var som fan, Dunberg back on track! Det var på tiden

  SvaraRadera
 8. YAAY marcus is back. Tack för tipset.. nu får era bloggar konkurrera om första platsen bland mina bokmärken,

  ciao =)

  SvaraRadera
 9. Du är portad på de flesta arbetsplatser jag vet.

  SvaraRadera
 10. haha. Så jävla tattigt.

  SvaraRadera
 11. Äntligen är han tillbaka!

  SvaraRadera
 12. Haha, trodde det skulle vara porr i länken.

  SvaraRadera
 13. Det är ju fruktansvärt att du är spärrad. Nu måste vi 80-taliser arbeta ännu kortare dagar, nu när vi inte kan läsa blogga på arbetstid.

  SvaraRadera
 14. Så länge det ligger en kukbild på Calle eller Anna Books hundöron på förstasidan kommer många arbetsgivares filter spärra Schulmania. Tråkigt då jag tittar in varje dag från jobbets dator.

  SvaraRadera