tisdag 10 november 2009

Dålig stämning

Jag och Anitha kom att prata om strippklubbar igår. Vet inte hur det kom sig. Kanske kom vi in på det för att vi ska till Ungern. Och jag kläcker ur mig: "Ja, strippklubbarna är ju bättre i Europa än i USA." och jag visste i samma sekund att det kommer gå illa. Och jag hann hoppas i en sekund att hon inte skulle haka på. Men det gjorde hon. "Berätta exakt vad du menar när du säger så." sa hon och jag var körd. Helt körd.

Hur tar man sig ur en sån idiotisk sägning? Omöjligt!

24 kommentarer:

 1. Strippklubbsoraklet10 november 2009 08:20

  Rekommenderar verkligen inte strippklubbarna i budapest. För övrigt är strippklubbarna i USA fanastiskt mycket bättre än i Europa.

  SvaraRadera
 2. Fundera ut en ursäkt för ditt Tyskland-dravel istället...

  SvaraRadera
 3. Aj aj...

  Det ordnar sig nog. Om inte annat kan du ju kika in detta filmklipp apporpå skämtet om tyskland.


  http://www.youtube.com/watch?v=gmOTplVxji8

  Mycket festligt!

  SvaraRadera
 4. Ska ni till Budapest så får ni inte missa Széchenyi badet. Däremot är Gellert badet ingen höjdare, en klar turistfälla.
  Lyckliga ni, Budapest är en underbar stad och Ungern ett ljuvligt land.
  Kram

  SvaraRadera
 5. Varför skulle du behöva förklara dig inför din kvinna?

  SvaraRadera
 6. Äh, stå för den du är istället. Hon får ta "hela paketet".

  SvaraRadera
 7. ooops...där slank tungan ganska gravt:-) Men va fan, jag tycker att strippklubbar kan vara ganska kul.

  SvaraRadera
 8. 20090101 Newport Riverhead Bäddset.

  Detta bäddset passar nog alldeles ypperligt intill min och min sambos kropp. Ponera att vi ligger där och fläskar på varandra så in i, med betoning på I, helvetet. Efter detta kryper vi ned och håller om varandra. (Tänk James Bond-filmerna i slutet, fast mer brutalt.) Är du med mig? En annan motivering är att jag vill göra min sambo glad på hennes födelsedag.

  Må det gagna!

  SvaraRadera
 9. "Ja, strippklubbarna är ju bättre i Europa än i USA." Äckligt att ens tänka så, men att säga det högt till kvinnan som funderar på att bära ditt barn? Usch. Men men som Åsa säger, hon får ta hela paketet. Det är Anithas val.

  SvaraRadera
 10. jag menar.... stripporna i Europa har ju mycket bättre villkor är de i USA.

  SvaraRadera
 11. Hon försöker sakta men säkert göra dig till hennes väninna.

  SvaraRadera
 12. Vad kvinnor inte förstår är att ALLA män någon gång varit på strippklubb. Alla. Den som inte har. Ljuger. Varför? Därför att livet är till för att samla så många upplevelser som möjligt. Därmed inte sagt att alla män har varit på strippklubb två gånger.

  SvaraRadera
 13. Fast där har du nog lite fel Marcus.
  Så vanligt är det faktiskt inte.

  SvaraRadera
 14. Det ar val bara rakryggat beratta vad du menade, varfor gor du hennes eventuella tankar till DITT problem?

  Far kanslan av att det ligger nagot annat bakom an bara situationen du beskriver, hon kanske tycker att hostmorkret ar jobbigt och da tar det sig uttryck pa sana har satt eller vad som helst..

  SvaraRadera
 15. När hade du tänkt svara på alla frågor som man fick ställa till dig förra veckan? Du skulle ju ge video-svar.. ;)

  SvaraRadera
 16. Du sket i det blå skåpet helt enkelt.

  www.luiga.se/upload/iwanttobelikemommy.jpg <-very funny

  SvaraRadera
 17. Men när tjejer kollar in de inoljade, muskulösa och smaklösa killarna i Chippendales då är det helt ok!. Eller bryr vi oss?

  SvaraRadera
 18. Så Antiha föredrog alltså strippklubbarna i staterna? Ja, även i ett förhållande måste man väl få ha skilda åsikter.

  /Alexander

  SvaraRadera
 19. förstår henne. förstår dig. men att hon blir upprörd visar hur mycket hon bryr sig om dig och dina värderingar. det är ju det där som är vår rädsla- att vissa män pröjsar för sex/sexshower och tycker det kan vara mer tillfredställande. ilska triggas oftast av en hotbild... jag nojar själv och fnyser på min kille när jag kommer att tänka på sexindustrin och han fattar direkt att jag faktiskt är orolig snarare än arg, han är kolugn och världens mysigaste.

  SvaraRadera
 20. Ungefär som att killar aldrig kollat på porr. Varför ska ni behöva ljuga om en sån sak? Det är tjejen det är fel på som inte vill inse sanningen.

  SvaraRadera
 21. Åh ska du tll Ungern! Du har Ungerns mest frekventa läsare av denna blogg right här. Jag kan allt om allt som är bäst och sämst (alltså dom har en del tvivelaktiga strippklubbar här) och det skulle vara sjukt kul om ni ville ha en gratis guide!

  SvaraRadera
 22. Jag skulle blivit arg.
  Jämför det inte ens med porr, tycker fan det är värre. Tittar man på porr gör man det oftast i "onanisyfte" och det är med tjejer OCH killar, själva sexet är kanske det som lockar mest. Men går man på strippklubb vill man helt enkelt kolla in andra, nakna brudar. Varför skulle man vilja det om man är lycklig med sin flickvän?

  SvaraRadera
 23. Riktiga män går inte på strippklubbar!

  SvaraRadera
 24. Hahaha vad allvarligt många verkade ta det här.. jag tyckte det var sjukt kul.

  SvaraRadera