tisdag 10 november 2009

Självinsikt

Jag börjar inse mina begränsningar. Reklamfilm är jag inte bra på. Bolaget jag jobbar på har tagit på sig lite såna grejer. Och jag har länge lockats av tanken på att jobba med något som är på riktigt och dyrt och fint och uppstyrt. Men jag är inte bra på det.

Små korta grejer är jag bra på. Men så fort något behöver mer planering och mer insyn av andra och mer åsikter blir jag dålig. Jag suger ankballe. Och har en helt ny respekt för människor som jobbar med reklamfilm.

Nu viker jag in hovarna på den biten och koncentrerar mig på det jag är bra på - webb-teve. Smutsigt och fult. Men snabbt och effektivt och lätt.

Kanske ointressant för er. Men för mig är det en skön känsla att öppet säga: jag sög på det. Hur mycket jag än ansträngde mig. Så skit samma.

15 kommentarer:

 1. Skönt (för alla) när man inser sina begränsningar
  Kram

  SvaraRadera
 2. Finns alldeles för mycket som jag inte är bra på. Tålamod till exempel och det kan jag minsann erkänna. Jag suger på tålamodiga grejer.

  SvaraRadera
 3. Snabbt, effektivt och lätt! Varför i herrans namn nedvärderar du dina talanger? Du har definitivt talang Calle, tro inget annat. Att jämföra päron med äpplen är inte alltid så klokt men om du nu nödvändigtvis ska göra det, värdera dem inte, båda är goda frukter men alla gillar inte päron och vv.

  SvaraRadera
 4. Du suger överlag tycker jag. Precis som oss andra.

  Ingen av oss har någon talang utöver det vanliga.

  SvaraRadera
 5. När kommer svaren på frågorna i videon?

  SvaraRadera
 6. Men Calle, det är ju när man suger på något som man ska ge sig FAN på att bli bra på det! Ge inte upp drömmarna.

  SvaraRadera
 7. Jag tyckte den där reklamen du gjorde med Falcon var bra.

  SvaraRadera
 8. minn bägränsnig ÄR at ja e schitdållig på at stavva rett. Annarrs e jag best!
  .
  ?)
  http://www.pjoltas.se

  SvaraRadera
 9. Det svåra är att veta när man ska ge upp eller kämpa vidare. Vissa kämpar i tiotals år för att bli bra på något och lyckas till slut. Andra kämpar på men lyckas aldrig. Ge inte upp för snabbt, bara. Då blir du som mig, och det är inte att rekommendera. Nu har jag visserligen lyckats hyfsat bra jobbmässigt genom att lägga ner min själ i det, men socialt... Oj, oj, oj, vilken katastrof jag är. Så på den punkten har jag gett upp helt.

  SvaraRadera
 10. Haha, hur svårt är det med webb-tv. Du måste vara värdelös. Skaffa dig ett riktigt jobb och sluta snylta på din bror.

  SvaraRadera
 11. Självinsikt är viktigt, men det är ännu viktigare att tro på sig själv. Ge det lite tid - klart du kan det där!

  Jag önskar vara med i tävlingen som du gör reklam för högst upp i bloggen.

  Jag önskar vinna

  Y00187 Henri Lloyd TP2 Phantom Seglarjacka - Svart

  eller

  HL9001 Henri Lloyd Canvas Bag M

  till min pappa eftersom han är världens bästa pappa som alltid vägrar unna sig själv saker och han förtjänar verkligen en riktigt fin farsdagspresent!

  SvaraRadera
 12. Skönt och härligt med människor som har självinsikt tycker jag. Visst ska man tro på sig själv men ändå inse sina begränsningar. Man vill så mycket, men det är inte alltid man lyckas så bra.
  PUSS

  SvaraRadera
 13. Jag tycker inte du ska ge dig så lätt. Om du tycker att det är kul så skapa ditt eget sätt att göra reklamfilm. Hur många reklamfilmer är bra? Varför? Precis, man saknar det du har. Så på det igen.

  SvaraRadera
 14. haha Du suger väl för fan på det mesta? Jag tycker du inte är bra på webbtv heller.. Vad fan är det för jävla typ skolsketch känsla över allt du gör..

  SvaraRadera
 15. Det känns så mänskligt och fint att du är ärlig. Gillar detta inlägget mycket

  SvaraRadera