onsdag 11 november 2009

Tänkte lite mer

Måste utveckla det där med att sitta ned och kissa. Jag vill verkligen rekommendera det. Den där pausen när man kan titta bara rakt fram utan att göra någonting alls - det är fan inte ofta man får såna tillfällen.

För när man står är kissandet en aktivitet. Ett event. En happening. Ett jobb. När man sitter är det bara ren avslappning.

Sitt ned och kissa. Re la la la laxa. Gött.

12 kommentarer:

 1. Men... vart gör man av paketet?? Ligger det mot det kalla porslinet eller hänger det i luften?

  SvaraRadera
 2. Helt seriöst, det är ju allmänt känt att för att förebygga "smulor i kotten" (läs prostata-skit) bör du som kille/man/pôjk;

  1. Sitta ner oavsett vad du har för ärenden på holken.

  2. Dra minst en tarzan om dan.

  Varsågoda, nu har jag säkerligen räddat ett antal från att behöva pissa mer än 1 gång/natt i framtiden (och visst är det bra att ha en anledning till att få smiska apan också).

  // Jimboeh

  SvaraRadera
 3. Varje gång jag sitter och kissar så blir jag alltid bajsnödig också måste jag passa på att dra en bajs. Det kan bli ganska tidsödande. Så när jag har tid så sitter jag mer än gärna ner.
  Men då gäller det att ha något att läsa.

  Så Calle, vad läser du när du sitter där?
  Själv håller jag på med Anthony Kiedis bok Scar Tissue.

  SvaraRadera
 4. Jag har upptäckt en nyvärld. Världen jag precis sett är följade, jag visste inte ens om att man kunde stå? Jag fick lära mig att sitta. Nackdelen med en frånvarande pappa.

  SvaraRadera
 5. Alltså, du vet väl att det där om att sitta och kissa skulle påverka risken för prostatacancer är lika mycket en modern myt som den att man får kramp om man badar inom en halvtimme efter att man ätit. Inte sant alltså.

  SvaraRadera
 6. Nu provar jag här också... Men... mina inlägg kommer ju inte med. Alltså har jag ingen chans att vinna?.. Nu skriver jag och provar en sista gång för nu fryser jag sååå mycket!

  Jag lämnade in min data på lagning.. ett garantijobb. Jag fick då en lånedata efter bara några dagar blev det en spricka i skärmen. Jag lämnar tillbaka datan och ska hämta min, jag får inte ut min eftersom dom först måste lämna in lånedatan och jag ska betala den.. runt 2-3 kanske 4 tusen kommer det kosta. Jag lånar under tiden en ny data från butiken och vad händer med den? Jo.. skärmen spricker på den också. Woooäää.. jag vågar inte lämna tillbaka den och hämta min nu . Skulle kännas lite bättre om jag iaf hade en fin varm jacka som kan värma mig när dom kommer kyla ner hela butiken med sina arga röster.. åhh.. är så rädd för att dom ska bli galna. Dessutom blir det ju till att betala en ny data till åt dom. Skit också... Just nu använder jag min sons jacka för att jag inte har någon egen. Han har en location, du kan ju tänka dig hur jag ser ut i den. nu kan jag inte skriva mert för skärmen är ju sprucken längst ner på datan så där ser jag inget!! hoppas verkligen att jag vinner den här jackan!!
  http://www.seglarshoppen.se/product.html/sail-racing-womens-channel-parka-carbon?category_id=46

  Eller den här.. lika fina :)

  http://www.seglarshoppen.se/product.html/sebago-milliken-down-jacket?category_id=45

  SvaraRadera
 7. Nej men nu får det vara nog.. Nu sprack en tand också, vilket betyder tandläkare.. hmmm då beövs verkligen en av dom jackorna :) Efter att ha betalat 2 datorer och en tand Calle.. då behöver jag en jacka :) Lovar att övertala min man att ALLTID sitta ner och kissar och alltid äta korv.. ok?

  SvaraRadera
 8. alltså du och Larry, två kroppar en tanke.

  -when you get piss on your shoes, I get educated!

  http://www.5min.com/Video/Larry-David-on-Why-Men-Should-Pee-Sitting-Down-11274

  SvaraRadera
 9. när du skiter då? vart fan tittar du då?

  SvaraRadera
 10. Strumpbyxor nästa!

  SvaraRadera
 11. Jag håller helt med dig Calle!

  SvaraRadera
 12. "Anonym sa...
  Men... vart gör man av paketet?? Ligger det mot det kalla porslinet eller hänger det i luften?

  den 11 november 2009 11:46 "

  Vilken jävla fråga. står du och skiter eller hur gör du då?

  SvaraRadera