måndag 16 november 2009

Det hände!

Det är ju för jävligt. Min iPhone har raderat alla mina kontakter, alla mina mejl och alla mina sms.

Varje gång jag svarar har jag hjärtat i halsgropen över att det är någon jag inte vill prata med. Alla sms granskar jag som en detektiv för att få en aning om vem det är.

Jag och min telefon är ett. Det har vi varit sen första dagen. Släpper den aldrig ifrån mig. Visst kanske det är osunt. Men det är så. Och nu står jag tomhänt. Känner mig naken. Och förundras över det faktum att ifrågasatte iPhone så sent som igår och funderade på att förnya mig.

Hörde min telefon det? Förstod den? Är detta hämnd?

17 kommentarer:

 1. Intressant då jag kommenterade just detta i föregående inlägg! Som sagt... med en Androidlur hade det aldrig hänt då kontakterna inte ligger i telefonen. /Thomas

  SvaraRadera
 2. Det låter som mitt iTunes som raderar biblioteket lite när det vill.. Apple som Apple verkar det vara..

  SvaraRadera
 3. men finns det inte en säkerhetskopia som itunes tagit?

  SvaraRadera
 4. Det där har hänt med min iPhone 3GS också. Fruktansvärt tröttsamt. Det var skälet att jag gick över till HTC Hero, där alla kontakterna ligger sparade på nätet isället.

  SvaraRadera
 5. Jag har också en Ainfån, har sparat alla mina kontakter på datorn. Säkerhetskopierar den lite då och då, man vet ju aldrig. Risken fins att man blir full och då kan man ju aldrig vara säker..

  Hade tidigare en Ercisson, gjorde samma med den.

  I övrigt: älska Steve Jobs!

  SvaraRadera
 6. Men säkerhetskopierar man allt i Itunes så händer inte det heller. Jag blev av med min för ett tag sen och när jag fick den nya kopplade jag in den i datorn, fick frågan om jag ville använda förra säkerhetskopieringen, och klickade "ja". Vips så var det "min" iPhone igen...

  SvaraRadera
 7. Ja den borde ligga som säkerhetskopia i iTunes, ett tips är ju att skaffa ett MobileMe konto då kör du samma adresser, kalender mm på dator, web och telefon helt automagiskt....

  SvaraRadera
 8. Ja, vilket fån har inte en säkerhetskopia av allt? Now, that's just plain stupid.

  SvaraRadera
 9. ja carl, säkerhetskopiera ska du såklart göra, i itunes. kolla om inte telefonen gjort det automatiskt!

  SvaraRadera
 10. Min hade då kopierat över alla kontakter till itunes automatiskt.

  SvaraRadera
 11. Det hände mig också, men jag ringde supporten och fick hjälp - trots att det verkade helt kört med säkerhetskopior osv.

  SvaraRadera
 12. det är definitivt en hämnd. man ska inte svära över sin elektronik, när jag svor över min externa hdd med alla mina serier på så dog den som straff. bara la sig ner och gav upp!

  SvaraRadera
 13. Det hände inte efter att du hade syncat/laddat från en annan dator än den som du brukar använda? om så , gå tillbaks till en gammal backup på din vanliga dator.

  SvaraRadera
 14. Du borde ju iallafall synca kontakter med typ Outlook eller liknande, sen kan man ju ha IMAP för mailen, då sparas dom på en server istället (gmail har det).

  SvaraRadera
 15. Om du synkroniserat telefonen det senaste; kanske haft itunes inställt på automatisk synkronisering och laddat telefonen i datorn med itunes öppet kan du bara koppla in den igen och göra en systemåterställning. Det sparas säkerhetskopia varje gång du gör någon sådant. Puss // Olle

  SvaraRadera
 16. BLACKBERRY BOLD! business as usual... aldrig något strul

  SvaraRadera
 17. jag köper den om du inte vill ha den, hör av dig jag betalar bra.

  SvaraRadera